Position: sygdoms > 9 >

laser hårfjerning og hypopigmentering

   Laser hårfjerning har været stigende i popularitet siden sidst . Laser hårfjerning fordringer permanent hårtab og reduktion . Vær på vagt over for laser fjernelse specialister , hvis priserne er for godt til at være sandt , og sørg for dig og din specialist har en tilbundsgående diskussion om, hvorvidt du er en god kandidat til laser hårfjerning , herunder en diskussion om, hvorvidt du er på høje . risiko for bivirkninger såsom hypopigmentering , tabet af melanin i huden

hypopigmentering


Hvis du udvikler hypopigmentering du vil få bleg , plettet hud lapper , der så bleget . Hypopigmentering er forårsaget når laserstrålen er delvist absorberet i huden i stedet for at blive optaget i hårsækken . Lasere kan hæmme pigmentering , hvilket medfører en blegende virkning på huden . Folk af medium til mørkere hudfarve er på et højere risiko for hypopigmentering end en person af en lighter teint , som det er tilfældet med det modsatte, hyperpigmentering , mørkfarvning af huden . Og mens hyperpigmentering er generelt reversibel , hypopigmentering er det ikke.

Risici


Ifølge en undersøgelse offentliggjort i " Lasere i Medicinsk Science " i 2006 og udført af Birmingham Skin Center , de fleste mennesker , der gennemgår laser hår fjernelse ikke har nogen permanente bivirkninger , hvis de er i hænderne på stand læger . Fælles midlertidig hårfjerning reaktioner omfatter rødme , hævelse og bylder . Dette betyder ikke nødvendigvis , at proceduren blev gjort forkert . Sjældent kan en patient have forbrændinger , hypopigmentering eller hyperpigmentering reaktioner på en behandling , der blev udført korrekt . Der findes ingen generelle licenser standarder for laser hårfjerning som i endnu , så det påhviler dig at gøre din forskning , før du vælger hvem du vil rejse hen.

Advarsel


Laser hårfjerning virker bedst for de personer med lys hud og mørkt hår . Dette skyldes, at laseren er tiltrukket af melanin i mørke hår . Proceduren ikke virker så godt , når der er en masse af melanin i huden eller ikke nok i håret . Før laser hårfjerning , bør du ikke gå garvning , da dette kan øge risikoen for hypopigmentering og andre bivirkninger .

Lasere

Laser hårfjerning værker ved at målrette håret og ødelægger hårsækken . Fordi lasere fokus på store områder på en gang, er det effektivt på store pletter af hår . Der er en masse forskellige typer af lasere på markedet . Ifølge hairlasers. com , kan ved hjælp af en laser med en lang bølgelængde mindske risikoen for at udvikle hypopigmentering i mørkere hud .

Andre procedurer

Den hårfjerning industrien er en multi-milliard dollar industri , og der er en svimlende vifte af krav og produkter på markedet . Ud over barbering , der er voksning , epilering og plukning metoder , som alle involverer trække hårsækken ud af roden . Den anden hårfjerning teknik , der hævder permanent hårtab er elektrolyse . Elektrolyse indsætter en lille metal nål ind i hårsækken . Det er en længere proces end laser hårfjerning , og det er mere smertefuldt . Ligesom laser hårfjerning , er der en vis risiko for hyperhypopigmentation og hypopigmentering med elektrolyse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------