Position: sygdoms > 9 >

lupicare for skæl

   Skæl er en almindelig medicinsk tilstand, hvor huden i hovedbunden flager ud i små lapper . Skæl er normalt ikke en farlig tilstand , men det kan medføre ubehag , kløe og rødme . LupiCare er en virksomhed , der fremstiller en shampoo , der bruger aktive kemiske stoffer til at fjerne skæl og ubehag forbundet med den betingelse. Folk der søger behandling for deres kroniske skæl kan overveje en sådan shampooer som en metode til behandling

Identifikation


Skæl er forårsaget af overaktiv hud regenerering i hovedbunden . Nye hud former i de nederste lag af huden hurtigere end den gamle hud kan flage væk , forårsager en overflod af døde hud, der flager ud i kløende pletter . Skæl er ikke være at forveksle med en simpel tør hovedbund tilstand , som kan forårsage lignende symptomer , i modsætning til tør hovedbund betingelser , kan skæl behandles med behørig sæbe og ikke reagerer positivt på at undgå indsæbning . LupiCare shampoo produkter indeholder specifikke aktive ingredienser til at behandle symptomerne til skæl , skællende hud forårsaget af anden sygdom eller svampeinfektioner kan ikke behandles effektivt med LupiCare og kræve supplerende medicin .

Funktion


Den vigtigste aktive ingrediens i LupiCare er salicylsyre . Salicylsyre anvendes i flere hudplejeprodukter på grund af sin evne til at åbne porer og renser huden af bakterier og snavs . LupiCare produkter , der anvendes salicylsyre , fordi syre fremmer udgydelse af huden . Salicylsyre effektivt fjerner overskydende flager og tariffer baseret på huden, så nye sunde hud kan opstå . Selvom LupiCare produkter ikke kan helbrede skæl permanent , bør regelmæssig brug forhindre en overvækst af hudceller og lindre kløe .

Time Frame


Den salicylsyre i LupiCare skælshampoo kan irritere huden ved gentagen brug . Brugerne opfordres til at anvende LupiCare produkter to til tre gange om ugen , medmindre en læge har anvist andet. Brugere oplever typisk øjeblikkelig lindring af kløe , selvom det kan tage flere bruger før skæl er mærkbart fraværende . Fortsat brug af LupiCare vil forhindre fremtidig begivenheder nogle brugere ophøre med at bruge produktet til flere uger at lade deres hår , der skal istandsatte før opstart behandling igen .

Betydning

Skæl er en af de mest almindelige hår og hovedbund problemer . Alle har en vis grad af skællet hud under regenerering , men overdreven skæl er en stor bidragyder til problemer med selvværd eller dårlig selvbillede . Den kløe forårsaget af skæl kan få folk til at ridse deres hovedbund og bryde huden , der forlader kroppen åbne over for infektioner . Flere skæl skyldes seborrheic dermatitis forårsager smertefulde kløe og betændelse . LupiCare produkter er effektive i forvaltningen af symptomerne til skæl , hvilket kan føre til en sundere selvopfattelsen for folk , der er selv bevidste om en hovedbund tilstand .

Advarsel

Allergiske reaktioner over for LupiCare er sjældne , men gør det alligevel . Typisk en person har en allergisk reaktion over for de inaktive duftstoffer i LupiCare snarere end at de aktive skæl kampene ingredienser . Den salicylsyre i LupiCare kan forårsage udslæt eller andre irritation hos små børn eller folk med sart hud . LupiCare er ikke en kur for skæl , ingen produkt tilgængeligt kan forhindre regenerering af hudceller . Må ikke anvendes LupiCare i højere doser eller oftere end anvisningerne på flasken instruerer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------