Position: sygdoms > 9 >

mellemliggende & atrofisk overgangsalderen

   Overgangsalderen er officielt bekræftet et år efter en kvindes sidste menstruation cyklus, og betegner en stopper for perioder og graviditeter . I USA , kvinders gennemsnitlige alder på tidspunktet for denne " ændring af life " er 51 , ifølge forskningen til rådighed fra 2010 . Mens overgangsalderen er en naturlig proces , og ikke en sygdom , er det forbundet med en lang liste af komplikationer . To til tre år efter den første udbrud af overgangsalderen , skal du indtaste kvinder mellemliggende overgangsalderen og er modtagelige for både kortsigtede og mellemliggende sigt symptomer . Særligt ubehagelige mellemliggende debut symptomer på overgangsalder er atrophies eller spilder væk af væv i kønsdelene

Vaginal atrofi


Vaginal atrofi er en gradvis udtynding og betændelse i vaginal vægge og er kendetegnet ved symptomer på udflåd , tørhed , brændende , kløe og irritation samt smerte og blødning efter samleje for nogle kvinder . Denne udtynding og inflammation skyldes faldende østrogen niveauer. Mere end 75 procent af postmenopausale kvinder oplever skamfering atrofi og 1 i 15 kvinder op med at få sex på grund af den deraf vaginal smerte . Behandlinger spænder fra systemisk hormonbehandling til lokalt administreret aktuelle hormon -produkter .

osteopeni


osteopeni , eller lav-knogletæthed , er en mellemliggende debut problem for postmenopausale kvinder . På årsbasis kan kvinder tabe 4 til 5 procent af deres knogletæthed , hvilket gør dem mere modtagelige for knoglebrud . Fordi østrogen hjælper til at beskytte ben, fald i østrogen , som kvinder oplever efter overgangsalderen sætter kvinder har større risiko for knogle-densitet underskud efter overgangsalderen . Doser på 400 til 800 IE D-vitamin og 1. 500 mg calcium anbefales dagligt til behandling og forebyggelse af osteopeni og osteoporose hos kvinder ikke undergår i øjeblikket hormon behandling. Hvis osteopeni ikke er under kontrol , kan det føre til knogleskørhed .

Hot Blinker


Et bredt anerkendte symptom på overgangsalder , hedeture , undertiden også kaldet hedeture , er meget almindelige i hele overgangsalderen og postmenopause . De fleste kvinder beskriver dem som intens varme ledsaget af sveden begynder i brystet og fortsætter op til halsen og ansigtet området. Nattesved er hedeture , der sker om natten, og vågner kvinder , der forlader dem følelsesmæssigt og fysisk drænet af mangel på søvn .

vandladningsproblemer

I de mellemliggende overgangsalderen , mange kvinder har blære symptomer som stress og urge-inkontinens , og problemer med over-hyppig vandladning , haster og nocturi , eller natten vandladning , som alle har været knyttet til fald i nogle hormon niveau efter overgangsalderen . Hormonbehandling har vist sig at hjælpe med nocturi og hurtigt , mens stress inkontinens ikke ser ud til at blive bedre med behandlingen.

Psykisk og seksuelle problemer

Mange kvinder rapport et fald i seksuel lyst og reaktion og vanskelighederne med at få organismen . Disse symptomer kan påvirke forekomsten af samleje mellem en kvinde og hendes partner og kan være potentielt skadelige for hendes forhold og hendes psykologiske og følelsesmæssige sundhed . En af årsagerne bag dette fald er den manglende østrogen og vaginal atrofi . Psykologisk kan overgangsalderen også være svært for kvinder, fordi den markerer en endelig øjeblik , hvor de nødt til at indrømme for sig selv , at de bliver ældre og skal tilpasse sig en ny kropsbillede . Ud over dette overordnede tema , oplever mange kvinder panikanfald , problemer med deres hukommelse , en manglende evne til at koncentrere sig , humørsvingninger , angst , depression og træthed i løbet af mellemliggende overgangsalderen . Psykologisk rådgivning anbefales til kvinder har problemer med at tilpasse sig deres nye , postmenopause kropsbillede . Psykoseksuelle rådgivning anbefales til par oplever seksuelle problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------