Position: sygdoms > 9 >

mænd og alkoholisme

   Over 17 procent af mændene vil møde alkohol afhængighed i deres liv , ifølge Centers for Disease Control . Dette er i sammenligning med kun otte procent af kvinderne . Mænd, der drikker mere end to alkoholiske drikkevarer om dagen eller mere end fem genstande ved en enkelt lejlighed , mens binge drinking er i risiko for alkoholafhængighed. Alkoholisme hos mænd kan føre til kræft , slagtilfælde , ikke kan reproducere sig og død . Andre konsekvenser af alkoholisme skyldes manglende hæmning , aggression og trafikulykker ( se reference 1) .

Definition af alkoholisme


Mænd , der indtager mere end to drinks om dagen eller mere end fem genstande ved en enkelt lejlighed , mens binge drinking er i risiko for alkoholisme , ifølge The Centers for Disease Control . Men det er ikke alle, der misbruger alkohol er afhængige af alkohol . Alkoholisme er defineret som den intense og konstante trang til alkohol , optagethed af alkohol , har en usædvanlig høj tolerance for alkohol og manglende evne til at holde op med at drikke alkohol , når en person begynder . Fysiske tilbagetrækning i form af rystelser eller kvalme vil også opstå, hvis en alkoholiker forsøger at afholde sig fra alkohol .

genetiske faktorer


Mænd, som har en familie historie alkoholisme har en højere forekomst af alkoholisme end mænd, der ikke , i henhold til National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme . Gener siges at repræsentere 50 procent af den egentlige årsag til alkoholisme og DNA varianter er også menes at bidrage til sygdommen . Mens mænd er mere tilbøjelige til at misbruge alkohol , hvis der er en familie historie , ikke en disposition for alkoholisme betyder ikke, at det er uundgåeligt . Alkoholisme kan også være forårsaget af miljømæssige faktorer som ustabilitet inden for ens familie . De socioøkonomiske forhold , hvor en mand lever kan også bidrage til alkoholisme ( se reference 2 ) .

Mental Illness


Mænd , der lider af psykiske forstyrrelser såsom angst og depression er også mere tilbøjelige til at lide af alkohol afhængighed . Komorbiditet , eller tilstedeværelsen af mere end ¨¦n psykisk lidelse , er også en stærk indikator for at have problemer med alkohol , ifølge et papir udgivet af National Institute of Health . Post -traumatisk stress-syndrom , bipolar lidelse og panikangst er også eksempler på psykiske lidelser , der kan bidrage til alkoholisme . Komorbiditet præsenterer et væsentligt problem for psykologer og stofmisbrug behandling fagfolk , fordi en lidelse kan maskere den anden . Komorbide patienter kan være yderst vanskeligt at behandle ( se reference 3 ) .

fysiske konsekvenser

Alkoholisk mænd kan lide af ekstrem fysisk konsekvenser som følge af deres sygdom . Hjerte-kar- sygdom , leversygdom , især skrumpelever og alkoholiske hepatitis og slagtilfælde er fælles fysiske konsekvenser af alkoholisme . Forekomsten af kræft er også en potentiel sundhedsrisiko for alkoholisme , med mund og spiserør kræft, der udbredt former for kræft i alkoholholdige patienter ( se reference 4) .

sociale konsekvenser af alkohol i Mænd

Fordi alkoholmisbrug kan forårsage hæmning , aggressioner er almindelig hos mænd , der misbruger alkohol . Vold i hjemmet er en fælles handling af aggression af mænd , der misbruger alkohol , og det skønnes, at 1 /2 af mænd , der udøver vold i hjemmet mod deres partnere har problemer med stofmisbrug. Alkoholiske mænd er også mere tilbøjelige til at engagere sig i risikofyldte seksuelle adfærd , der kan potentielt resultere i en livsstilssygdom . Alkoholisme rejser også forekomster af børnemishandling . Alkoholrelaterede bil ulykker er også en social konsekvens af alkoholisme . I USA dør 32 mennesker om dagen som følge af alkohol-værdiforringede drivere ( se reference 5) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------