Position: sygdoms > 9 >

problemer forbundet med et hul mellem hjertekamrene

   Der findes forskellige former for hjertefejl , hvoraf de fleste er medfødt ( dvs. til stede ved fødslen ) . Disse betingelser er forholdsvis almindelige , med American Heart Association anslår, at medfødte defekter kan være til stede i så mange som 1,3 millioner mennesker . En defekt , der forekommer hyppigt er et hul i skillevæggen i hjertet , det væv , der adskiller de enkelte hjerte kammer . Disse defekter kan have alvorlige potentielle bivirkninger .

Arytmier


I en arytmi , er hjertet ikke slå i en konstant rytme . I stedet kan det slå langsommere eller hurtigere eller endog kan springe beats . Når der er en septum defekt , den ekstra blod , der bliver pumpet mellem hjertekamre kan strække dele af hjertet . Denne strækning forstyrrer den rytmiske præcision i hjertet .

pulmonal arteriel hypertension


Internet Encyclopedia of Science fortæller , at septum defekter undertiden forårsage pulmonal arteriel hypertension ( PAH ) , eller højt blodtryk i arterierne i lungerne . Ifølge Mayo Clinic , nederste højre hjertekammer pumper blodet til lungerne arterierne . Blodet rejser derefter til lungerne , hvor kuldioxid er udskiftet med ilt . Den iltet blod derefter rejser tilbage til venstre side af hjertet , hvor hjertet pumper det gennem kroppen. Når der er en septum defekt , hjertet skal arbejde ekstra hårdt , fordi ekstra blod pumpes til den forkerte afdeling i hjertet og iltet og ilt-fattige blod blandes sammen . Over tid , forårsager denne cellerne i lungerne arterierne til at ændre , og mere arteriel væv former , indsnævre arteriel åbning og hæve pulmonale blodtryk . Dette belaster hjertet og kan forårsage hjertesvigt over tid . Det er alvorligt .

Stroke


Normalt en blodprop i højre side af hjertet ikke rejse overalt i kroppen, fordi det ikke er i stand til at blive pumpet rundt i kroppen . I et hjerte med en septum defekt , dog kan blodpropper krydse naturlige kammer barrierer og kan gå nogen steder i det arterielle system , herunder hjernen , hvor de kan blokere blodtilførslen .

Vækst Manglende

Internet Encyclopedia of Science påpeger, at septum defekter øge mængden af energi, brug af kroppen , fordi hjertet skal arbejde hårdere end normalt . Hvis en person ikke er i stand til at kompensere for denne ekstra energi krav , vil de ikke have energiressourcer til at vokse og udvikle sig normalt .

hjertesvigt

Septum defekter sig at øge mængden af arbejde, hjertet har at gøre , hvilke skatter hjertet . Derudover kan vilkår for septum defekter ( fx PAH ) forværre problemet ved at ændre arterielle betingelser . Over tid kan disse stammer får hjertet til at mislykkes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------