Position: sygdoms > 9 >

rolle diabetessygeplejersken

   Feltet af sygepleje er meget forskellige , og tilbyder mange fokuserer for sygeplejersker at vælge imellem . En diabetessygeplejerske er mere specialiseret i pleje- området på grund af forlænget uddannelse og certificering eller gennem hands -on erfaring med at arbejde specifikt med diabetespatienter . Denne ekstra uddannelse og fokus hjælper diabetessygeplejerske til at give udvidede pleje og viden til patienter , som lider med diabetes

Ansvar Diabetes Nurse


En diabetessygeplejerske kan og gør udføre alle de samme funktioner som enhver anden Registered Nurse beskæftiger sig med patientpleje . Forskellen mellem en typisk R. N. og en diabetessygeplejerske er , at diabetessygeplejersken arbejder primært med diabetespatienter , der bistår dem med deres omsorg , opdrage dem om medicin og hvordan man styrer deres blodsukker , og hjælpe dem med at forstå og håndtere deres diabetes .

Uddannelse og certificering


The American Diabetes Association tilbyder certificering og uddannelse for sygeplejersker, der ønsker at fokusere på pleje af diabetespatienter . Disse certifikat programmer undervise sygeplejersker om diabetespatienten uddannelse, så de bedre kan forberede patienterne på , hvordan man passer sig selv , fra medicin til motion og kost .

Medicinsk Test


Diabetes sygeplejersker udføre test , der hjælper med at diagnosticere og styre diabetes . De arbejder med patienter til at uddanne dem om, hvordan kontrollere deres blodsukkerniveau samt typer og mængder af insulin , de skal have , afhængig af deres blodsukker hver dag .

diabetespatienten Care

Den vigtigste rolle af diabetes sygeplejerske er naturligvis at yde omsorg for patienter med diabetes . Dette kan forekomme i et hjem indstilling , på hospitalet eller i et klinisk eller ambulant indstilling . Den pleje , de giver også hjælp til dagligdags aktiviteter , medicin , diabetes uddannelse , insulin niveau overvågning og behandling af eventuelle medicinske tilstande eller komplikationer , som patienten kan have som følge af at have diabetes .

Værelser til Expansion

Sygeplejersker med speciale i pleje af diabetespatienter bliver løbende introduceret til nye ideer , få opdateret uddannelse og information om nye stoffer som de kommer på markedet . De er altid at lære om nye undersøgelser , der frigives eller gennemført vedrørende patienter med diabetes , så de kan holde deres egne patienter er velinformeret om eventuelle ændringer eller gennembrud inden for diabetes behandling og forebyggelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------