Position: sygdoms > 9 >

tør needling & fibromyalgi

   Fibromyalgi er en ofte misforstået betingelse , at det medicinske område stadig er at lære mere om . Fibromyalgi er diagnosticeret med kronisk smerte blødt væv smerter i 11 ud af 18 ømme punkter på kroppen , typisk sammen med søvnforstyrrelser , som gør det vanskeligt for kroppen til fuldt ud at hvile og komme sig hver nat .

Fordi fibromyalgi stadig har så meget mystik omkring det , kan det være svært at få en behandling, der virker for dig . Tør needling havde typisk været anvendt til at hjælpe mennesker med Myofascial smerte syndrom , men er nu også bliver brugt til at behandle fibromyalgi så godt. . Sørg for at konsultere din læge, før du starter nogen nye behandlinger

Hvordan tør Needling Works


Dry needling virker ved at have en fysisk terapeut indsprøjte en solid nål ind i din triggerpunkter . Dette er også kendt som intramuskulær stimulation . Karel Lewit bemærkede i sin avis , " The Needle Effect i Lindring af Myofascial Pain , "at i mange tilfælde har et stof ikke behøver at blive injiceret-analgesi er ofte fremstillet uden det . Dette kaldes nålen effekt . Nogle amerikanske stater tillader ikke tørre needling skal praktiseres , men det bliver praktiseret i lande som Afrika , Holland , Canada , Chile , Irland , Spanien , Schweiz , Det Forenede Kongerige og New Zealand . Tør needling er stadig betragtes som en alternativ medicin , hvilket betyder, at det ikke er reguleret af samme regler og retningslinjer , der regulerer traditionel medicin .

Tør Needling Vers Akupunktur


Akupunktur anses for en anden gren af alternativ medicin end tør needling . De teknikker er de samme, men argumentationen og begrundelsen er meget forskellige . De brugte nåle er ofte de samme , men tør needling er en vestlig alternativ medicin praksis , mens akupunktur er en østlig traditionel /alternativ medicin praksis .

Akupunktur har været brugt i Kina siden det andet århundrede f. Kr. , som er registreret i den kinesiske rekord Shiji . Tør needling startede i det 20. århundrede . Traditionel kinesisk medicin er baseret på mønstre af disharmoni , mens den moderne vestlige medicin er baseret på biomedicinsk ræsonnement . Begge har været undersøgt i en bred vifte af medicinske tidsskrifter .

Tør Needling med Injection


Mens tørre needling kan praktiseres uden steroider , David J. Alvarez , DO , og Pamela G. Rockwell , DO , findes i deres papir " American Family Physican " at indsprøjte en lille mængde af Xylocain ikke er nødvendig for virkningen af tør needling skal finde sted , men det gør den restitutionstid, hurtigere og mindre smertefuldt .

Sammenligning Fibromyalgi med Myofascial Pain Syndrome

Der er flere undersøgelser på tør needling og Myofascial smerte syndrom , men nogle forskere , som f. eks Reuben S. Ingber , MD , i sit papir " Fibromyalgi og Myofascial Pain Nyheder , "er villige til at tegne en sammenhæng mellem fibromyalgi og Myofascial smerte syndrom i form af de resultater nettede fra tørre needling . Men , fibromyalgi har at gøre med smerter i blødt væv point, og Myofascial smerte syndrom er muskelsmerter . De er begge kroniske tilstande .

Dry Needling for Fibromyalgi

Der er flere casestudier om resultaterne af akupunktur og fibromyalgi , end der er til tør needling og fibromyalgi . Men i bogen " Fibromyalgi Other Central Pain Syndromer , "forskere konstateret, at for nogle fibromyalgi syge , tør needling ikke yde nødhjælp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------