Position: sygdoms > 9 >

virkningerne af tatoveringer på en fyr hud

   Tattoos , markeringer på huden oprettes ved at indsætte materialer under hudens overflade , har en lang og mangfoldig historie . En frossen 5. 000- årige tatoverede krop blev fundet på et bjerg mellem Østrig og Italien i 1991 , og der er bevis for, at folk fra Egypten til Japan brugte tatoveringer . For nylig blev tatoveringer brugt af kriminelle , sejlere og folk , der udføres i cirkus . Dag , dekorative tatovering blandt almindelige mennesker i vestlige samfund er stigende , og med stigningen i tatovering en forbedring af hudens sygdomme forbundet med tatoveringer kan forventes.

Akut betændelsesreaktioner


En forventet bivirkning af tatoveringer er en akut inflammatorisk reaktion som svar på huden piercing med nåle , der indeholder farvestoffer fremstillet af metal salte . Dette medfører rødme og hævelse af tatoverede område af huden, der normalt aftager efter to til tre uger . Hud infektioner såsom børnesår , cellulitis , herpes simplex eller viral vorterne kan også forekomme. Der har været rapporter om overførsel af alvorlige sygdomme som syfilis , spedalskhed , hepatitis og også HIV som følge af tatoveringer .

overfølsomhedsreaktioner


Allergiske reaktioner kan forekomme som en reaktion på en tatovering . Allergisk kontakteksem og fotoallergisk dermatitis kan fremstå med en betændt rødt udslæt , eller en skællet og skællet patch . De fleste af disse allergiske reaktioner er som reaktion på den røde tatovering pigment , især dem der består af kviksølv sulfid ( cinnober ) . Henna tatoveringer , hvor henna farve er malet på huden , kan forårsage allergiske reaktioner , når henna blandes med allergenet paraphenylendediamine , dreje den brune henna til sort .

Foto forværres Reaktioner


Mennesker med tatoveringer , der indeholder det gule pigment med cadmium sulfid kan have en reaktion, når tatovering er udsat for solen. I dette tilfælde sker hævelse og rødme omkring tatovering . Cadmium er undertiden tilføjet til den røde tatovering pigment , forårsager samme reaktion .

andre reaktioner

Den røde tatovering farve har været forbundet med granulomatøs reaktioner , hvilket rejste røde knopper på tatovering site . Mindre hyppigt, andre tatovering farver som grøn , blå og lilla kan forårsage denne reaktion . Lichenoid reaktioner , der forårsager skinnende røde knopper , kan også forekomme , selv om denne reaktion ikke er fælles .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------