Position: sygdoms > 9 >

Botox & blære dysfunktion

   Botox står for Botulinum Toxin og blev første gang opdaget i 1897 som kilde til fødevareforgiftning , som senere blev kaldt botulisme . Selv om det er populært anvendes til kosmetiske behandlinger som til at fjerne rynker , det er giftigt i naturen , og ganske farligt , hvis de anvendes i store mængder. Toksinet har været i brug i kosmetiske behandlinger i årtier og er for nylig blevet anset for at behandle lidelser som multipel sklerose , muskelkramper , esophageal lidelser og blære dysfunktion . Den overraskende faktum om Botox er , at det samme lægemiddel taget ud er dødelig under det i små mængder kan faktisk redde liv .

Botox : . Botulinum Toxin


Botox er et meget giftigt stof genereret af Clostridium botulinum , en anaerob bakterie , som normalt trives i jord . Bakterien producerer en serie af nervegifte , kaldes botulinum nervegifte , opdelt i sub- dele fra A til G. Toksicitet hos mennesker generelt forårsaget af type A , B , E og i sjældne tilfælde , F. Den botulinum neurotoxin populært anvendes i kosmetik og andre behandlinger er type A og er fremstillet i USA af allergener som produkt BOTOX ® .

Blære dysfunktioner


Blære dysfunktion er en urologisk lidelse , som kan behandles med Botox injektioner . Betingelsen påvirker både mænd og kvinder og er karakteriseret ved symptomer såsom inkontinens , overaktiv blære , vandladningsproblemer og obstruktion i urinvejene . Betingelsen er også kaldet tømme dysfunktion og er dybest set svært ved at tømme og fylde blæren . Dette er hovedsageligt tilskrives problemer i muskler i blæren . Bortset fra dette , kan visse stærk medicin og neurologiske lidelser også føre til blæren dysfunktion .

Hvordan Botox Hjælper i behandling af blære dysfunktion ?


Når Botox blev første gang bliver brugt til behandling af rynker ved at målrette ansigtsmuskler , blev yderligere forskning ud for at finde ud af dets anvendelse i behandling af andre muskel- relaterede sygdomme . Behandlingen er i betragtning, når andre metoder til at behandle den betingelse har ikke fungeret . Botox indsprøjtninger arbejde ved at lamme musklerne i blæren . Dette sikrer, at blæren ikke længere aftaler for egen og dermed helbrede inkontinens. Injektionen generelt får virkning inden for syv dage. Virkningen af injektionen varer i seks til 12 måneder afhængigt af alder på den person, og omfanget af sygdommen.

Hvem kan bruge Botox ?

Botox behandling kan helt sikkert forbedre tilstanden på den person, der lider af blære dysfunktion , sætter ham i stand til at udføre daglige aktiviteter med lethed . Betingelsen påvirker sædvanligvis en person efter det fyldte 40 til 45 . Behandlingen anbefales kun , når andre metoder er mislykkedes totalt . Behandlingen er meget effektiv og kan bruges på alle uanset alder . Det er dog ikke anbefales til gravide kvinder, personer med Lambert syndrom , amyotrofisk lateral sklerose og myastenia gravis , og hvis en person er allergisk over for æg .

Effektiviteten af Botox

Botox har været meget effektive til behandling af rynker , idet aldre fra ansigtet . Ligeledes er virkningerne været positiv i behandling af blære dysfunktion samt andre muskler lidelser . Behandlingen tager kun 30 minutter og kræver fuld bedøvelse . Ingen bivirkninger eller komplikationer af behandlingen er blevet rapporteret indtil nu, og folk har fundet denne behandling at være meget behagelig og nem at bruge i forhold til andre former for behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------