Position: sygdoms > 9 >

Chihuahuas & børn med astma

   Der er mange udløser , der går forud et astmaanfald , og dyrehår og skæl står højt på listen . Men der er spekulationer om , at visse racer af hunde , såsom Chihuahua , faktisk kan hjælpe børn med deres astma symptomer . Vandrehistorie , at Chihuahuas kan faktisk være i stand til at helbrede børn af astma , men har denne idé aldrig blevet videnskabeligt bevist

Astma hos børn


Ifølge Healthcentral. com , astma hos børn opstår, når lungerne og luftvejene blive irriterede og betændt . På grund af opbygningen af slim i disse gange, hvæsen opstår, og vejrtrækningen bliver besværet . Der er ingen kur mod astma , men visse lægemidler kan holde stand under kontrol . Undgå miljømæssige udløser er en måde at mindske forekomsten af angrebene .

Misforståelser


Mexicanske folkeminder siger Chihuahua har evnen til at overføre astmatiske tilstande fra sin ejer til sig selv . Ifølge asthmanaturalcure. com , har der ikke været nogen væsentlig dokumentation til støtte for krav , der Chihuahuas kan helbrede eller mindske symptomer på astma . Derudover Pulmonal Critical Care Associates ( PCCA ) af øst Texas enige om, at Chihuahuas kan ikke helbrede børn med astma .

Forklaring


Asthmanaturalcure. com antyder årsagerne til, at myten begyndte i første omgang . Hunden hår og skæl er store miljømæssige astma udløsere , men de fleste Chihuahuas har kort , glat hår , som skure mindre og producerer mindre skæl . Denne forklaring kan være , hvorfor Chihuahuas racen anses for at være et bedre valg for børn med astma .

Overvejelser

Ifølge dogbiz. com , alle hunde kaste skæl og Chihuahuas er ingen undtagelse . De anbefaler at bruge mindst 20 til 30 minutter med hunden for at afgøre, om der vil være en astmatiker reaktion . Dogbiz. com hedder det, at Chihuahuas er et godt valg for astmatikere , men på grund af deres lille skrøbelige knogler , de kan være bedre egnet for voksne snarere end børn .

Forslag

astmatisk udløser varierer fra et barn til en anden . Hvis barnet også har allergi samt astma , kan det ikke være en god ide at eje et kæledyr overhovedet. Check med en læge at afgøre, om at eje et kæledyr ville hjælpe eller hindre astma tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------