Position: sygdoms > 9 >

EDTA for Alzheimers

   EDTA er et stof , der anvendes i kelation terapi . Der er en vis uenighed om , hvorvidt kelation behandling med EDTA er en effektiv behandling af Alzheimers sygdom . Dr. Richard Casdorph , tidligere formand for American College of Advancement in Medicine og en ekspert i kelation terapi , siger terapi er en effektiv behandling , fordi det fjerner tungmetaller som aluminium , der findes i hjernen hos Alzheimer -patienter . Der er dog visse risici forbundet med kelation behandling .

Alzheimers sygdom


Alzheimers sygdom er en hjernesygdom , der langsomt bliver værre med tiden . Vellykket tilbageførsel af sygdommen forekommer usandsynligt med konventionel medicin . Kelation terapi sammen med at leve et sundt livsstil kan hjælpe , ifølge Casdorph . Det største problem i Alzheimers sygdom er den ophobning af unormale proteiner kaldet amyloid plaques og neurofibratory tangles . Da disse stige, tænkning og hukommelse færdigheder falde . Ofte gange , der er en stigning i problemadfærd . Til sidst , som udfører den enkleste af opgaver er vanskelig.

Kelationsbehandling


Kelationsbehandling er en proces, hvor en menneskeskabt aminosyre EDTA gives via en intravenøs infusion . Det bruges til to vigtige grunde . Det trækker ud giftige tungmetaller fra kroppen , herunder hjernen , som kan blive beskadiget af heavy -metal forgiftning . Det er også trækker fede plak fra arterielle væggene. Begge disse ting kan potentielt hjælpe lider af Alzheimers sygdom . EDTA behandling er en serie af injektioner af en syntetisk aminosyre , der er kendt som ethylen diamin tetraacetic syre , eller EDTA . Dette protein fanger metalliske partikler flyde i blodet eller hjernevæsken ved at omgive dem og trække dem ind i EDTA . Din krop skaffer sig af EDTA molekyler gennem urinen . Food and Drug Administration bekræfter , at kelation terapi er det bedste middel til heavy-metal toksicitet .

Risici


Ifølge American Heart Association , kan EDTA ikke være 100 procent sikker . Dens anvendelse bærer en risiko for nyresvigt , og det kan også forårsage knoglemarvsproduktion at falde . Du kan gå i chok , opleve at få lavt blodtryk , kramper , uregelmæssig hjerterytme , allergiske reaktioner og respirationsstop efter kelation behandling . Mindst 30 døde har også været rapporteret i USA efter kelation terapi .

Aluminum

Den hjerner af Alzheimers patienter viser høje niveauer af aluminium i neurofibratory tangles at udvikle sig i Alzheimers sygdom . Aluminiumsfolie , øl og sodavand dåser , og aluminium gryder og pander kan være kilder til overdreven aluminium , især når de er i kontakt med syreholdige frugter som tomater og eddike .

Behandling

Der er ingen effektiv behandling for Alzheimers sygdom . Traditionelle brug af visse lægemidler som Aricept kun bremse udviklingen af Alzheimers sygdom . Kelationsbehandling er ikke en del af mainstream medicin . Det kan hjælpe patienter med Alzheimers sygdom , hvis det administreres korrekt ; 30 behandlinger på noget mere end det dobbelte uger anbefales . Omkring 75 procent af patienterne i behandling oplever nogen forbedring i deres hukommelse efter de 30 indledende behandlinger , ifølge bogen " The Healing beføjelser Chelation Therapy " af Dr. Morton Walker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------