Position: sygdoms > 9 >

Parkinson og tør hud

   Parkinsons sygdom påvirker nervesystemet , hvilket medfører rysten , hvilket gør frivillige bevægelser vanskeligere og forårsager stivhed i musklerne . Det er en degenerativ sygdom , og som Health Fællesskaberne bemærkninger , kan betingelsen udvikles over en periode på flere år eller ske meget hurtigt . Selv om bevægelsen symptomer er de mest oplagte effekter af Parkinsons , andre sekundære symptomer , såsom tør hud , kan også forekomme

Identifikation .


Tør hud er et sekundært symptom på Parkinsons sygdom . Det betyder, at ikke alle Parkinsons lider oplever det , og symptomet vil manifestere forskelligt fra person til person . Tør hud kan være forårsaget af selve den betingelse, eller af medicin anvendes til at forvalte Parkinsons symptomer . Tør hud kan manifestere over hele kroppen , mens dermatitis kan dukke op i ansigtet eller hovedbunden i form af skæl , siger Parkinsons sygdom Society .

Årsager


Tør hud er associeret med Parkinsons sygdom kan være forårsaget af flere faktorer . I henhold til Parkinsons Disease Guide , kan betingelsen påvirke svedkirtlerne , hvilket enten for meget sved eller ikke nok sved til at blive produceret . Hvis kroppen producerer for lidt sved , kan dette forårsage tør hud . Lægemidler , der anvendes til behandling af symptomer på Parkinsons , især dem med antikolinergika , kan også reducere aktivitet i svedkirtlerne , hvilket fører til tør hud .

Forebyggelse /Solution


Hvis den tørre hud er forårsaget af Parkinsons medicin , kan det være muligt at reducere dosis for at afhjælpe dette symptom . Men dette skal ske under tilsyn af en læge og ikke alene . Hvis Parkinsons sig selv er årsag tør hud , er patienter rådes til at bære lys , tynd beklædning , især i løbet af sommeren og drikke masser af vand for at blive cool .

Overvejelser

Hvis du lider af tør hud på grund af nedsat sved , er det vigtigt at sikre, at du ikke får alt for varmt , rådgiver Parkinsons sygdom Society . Sved er som regel kroppens måde at køle sig selv ned , så hvis der naturlige mekanisme er kompromitteret , er det vigtigt at sikre, at du tage forholdsregler . Dette indebærer iført let tøj , der ikke bruger antiperspirant og undgå sport eller steder, som er meget varme , som f. eks saunaer .

Ekspert Insight

Den Parkinsons sygdom Society bemærkninger om behovet for antikolinerge doser skal holdes lavt i løbet af sommeren . De påpeger endvidere, at denne form for medicin skal bruges i ældre Parkinsons syge med forsigtighed på grund af de potentielle bivirkninger , der er involveret effekter. Samt en reduktion i kroppens naturlige sved produktion , kan disse særlige lægemidler også få patienten til at blive forvirret . Hvis du er bekymret for mulige bivirkninger fra medicin for Parkinsons sygdom , er det vigtigt at konsultere din læge så hurtigt som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------