Position: sygdoms > 9 >

Polysporin & eksem

   Eksem er en kløende og ofte smertefulde hud tilstand, og hvis du ridser det længe og hårdt nok , kan du bryde huden . Dette kan føre til infektioner . Hvis du ikke er forsigtig med, hvad slags infektion medicin du bruger , kan du faktisk gøre situationen værre . Nogle dermatologer anbefaler Polysporin for infektioner forbundet med eksem

Identifikation


Eksem , også kaldet atopisk dermatitis , er en del af en konstellation af allergiske tilstande , som er meget almindelige , især hos spædbørn og børn . Det er en hudlidelse , som manifesterer sig i tørt eller blæret pletter , ofte i folderne i huden, som f. eks den indre arm eller bagsiden af knæet , men det kan vises overalt på kroppen . Der er en særlig form for eksem , der viser op i vabler på hænderne . Børn kan vokse eksem , leve med den permanent eller i sjældne tilfælde kan den begynde senere i livet . Mange mennesker , der har eksem også har allergi og astma .

Polysporin


Polysporin er en blanding af antibiotika i en salve . Du bruger Polysporin til at helbrede rifter, skrammer og hudinfektioner . Hvis dit eksem er blevet brudt og inficeret , skal du vaske og tørre det berørte område og anvende Polysporin så ofte som din læge leder . Infektionen skal helbrede i et par dage .

Advarsel


Hvis nogen ny hud symptomer såsom hævelse , skalering eller hærdning af huden , eller hvis du bemærker symptomer på en sekundær infektion ( for eksempel det berørte område ikke ikke synes at være helbredende eller begynder at græde ) , stoppe med at bruge Polysporin og fortæl din læge . Hvis du udvikler hævelser i ansigt, mund eller hals , har du også en alvorlig allergisk reaktion på Polysporin og skal søge akut lægehjælp straks .

Polysporin vs Neosporin

Neosporin kan være din første tanke , når du opdager en plaster på eksem er blevet smittet . Det indeholder de samme ingredienser som Polysporin-bacitracin og polymyxin-men Neosporin indeholder også en ingrediens kaldet neomycin . Mange eksem ramte er også allergisk overfor neomycin , som kan forårsage en ny , mere omfattende udbrud af eksem

efter infektion Rydder

Du kan behandle beskadiget hud , hvor du ridset dine eksem-. dette kan kaldes en sprække , hvor huden har delt åben-med hydrocortison creme over Polysporin salve . Hydrocortison blødgør beskadiget hud , så healing kan finde sted . Du bør også bruge en hypoallergen fugtighedscreme for at holde huden blød .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------