Position: sygdoms > 9 >

allergi over for salt

   Udtrykket allergi er ikke en sand videnskabelig ord , ifølge Dr. Leo Galland , direktør for Instituttet for Integreret Medicin i New York . Galland forklarer , at allergi betyder " ændret reaktivitet . " Dog er en intolerance over for noget generelt betegnes som allergi eller en allergisk reaktion . Listen over mulige allergener kan være næsten uendelige . Fordi nogle mennesker har en reaktion på at spise salt mad , de anser salt et allergen

Misforståelser


Typisk salt , kaldet bordsalt er natriumklorid . Salt , i form af natrium , der er nødvendigt for kroppens overlevelse . Hvis folk har allergiske symptomer såsom en hævet tunge eller læber , når de spiser noget salt , det er mest sandsynligt en reaktion på klorid . Fordi der er mange forskellige salte som f. eks havsalt , kan en person have en reaktion på andre ingredienser. Indsnævre den specifikke salt forårsager reaktionen vil lette den betingelse , men stadig tillade, at organet modtager den nødvendige salt .

Salt Mangel


Ifølge Dr. F. Batmanghelidj i " Your Body 's Mange råb om Water ", en salt mangel i kroppen kan udløse en histamin reaktion . Dybest set , er det organ, forsøger at bevare væsker til vitale dele af kroppen som hjernen , lunger og lever . Mangel på vand eller salt , kan forårsage en overaktiv histamin reaktion, der producerer allergi-lignende reaktioner .

Stigende Salt


Batmanghelidj siger salt er et naturligt antihistamin . Han anbefaler at øge saltindtaget at stoppe en overproduktion af histamin , så længe du ikke har højt blodtryk . En lille mængde salt , en " klemme " mellem fingrene placeret på tungen efter at have drukket vand kan være gavnligt . Den lille mængde salt på tungen signaler din hjerne at en stor del af salt er kommet ind i kroppen . Batmanghelidj hedder det, at hjernen udløser bronkioler at slappe af åndedrætsbesvær.

Symptomer

Symptomer på en reaktion på salt eller forbindelser i saltvand kan variere . Hvis reaktionen er fra at røre noget salt , symptomerne viser gerne kontakt dermatitis med kløe og røde pletter . Hvis du indtager salt , er den reaktion, en fødevareallergi , som kan omfatte kløe , eksem , nældefeber , hævelse af ansigt , hals , læber og tunge . Hævelse kan også forekomme i andre områder af kroppen . Mere intense reaktioner kan omfatte kvalme , opkastning , svimmelhed , diarr¨¦ og besvimelse . På ekstreme af en allergisk reaktion , har fødevareallergi været kendt for at udløse anafylaksi . Dette kan være livstruende , da luftvejene er forsnævrede . Chok og bevidstløshed kan forekomme . En reaktion på salt er et tegn på, at immunsystemet er en overreaktion . Det er vigtigt at indsnævre , hvad stof i salt er årsag til reaktionen og finde et alternativ.

Salt Terapi

En ny behandling kaldet halotherapy er en metode til at ånde mikroskopiske salt partikler at lindre forkølelse , astma og allergi . Behandlingen er i specialdesignede salt huler eller værelser skabt af salt . En stor mængde salt forbindelser fylder luften for en terapeutisk påvirke .

The Cochrane Database of Systemisk Review offentliggjort en undersøgelse i 2007 om fordelene ved salt behandling . Det sagde saltvand ( salt ) kan flush " bakterier , vira og allergiske partikler ud af næsen . "

Betydning

Salt i sig selv ikke er angivet som et allergen , selv om stoffer i salt kan betyde , at salt er problemet. Desuden kan mangel på salt være udløseren for at histamin aktivitet i kroppen . Hvis du har en reaktion på salt søge alternative typer . Tal med din læge for spørgsmål eller ønske om at øge saltindtag eller søge halotherapy alternative behandlinger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------