Position: sygdoms > 9 >

avanceret hår behandling

   Hårtab kan være skadelige for en persons selvtillid og selvopfattelse . Af denne grund mange mennesker , der lider af hårtab tur til behandlinger at forsøge at re- vokse deres hår . Hvis behandlinger som lotion og tonics ikke virker , er der så er avancerede kosmetiske procedurer til rådighed for at hjælpe bringe tilbage en sund leder af hår

Hårtab


Den gennemsnitlige person har 100. 000 hår på hovedet . Af disse er omkring 100 falde ud i gennemsnit hver dag og derefter erstattet af nye hår . Men når håret er ikke erstattet det fører til hårtab . Midlertidig hårtab er normalt forårsaget af stress eller sygdom og er almindeligt kendt som at kaste med håret typisk falder ud i klumper . Dette hårtab er normalt behandles ved at fjerne kilden til stress eller begyndelsen en helbredelse af en sygdom . Når permanent hårtab forekommer mere avancerede behandlinger er nødvendige.

Prescription Lotion


Hvis over -the-counter lotion og shampoo har ikke hjulpet dit hårtab du måske nødt til at have noget ordineret af en læge . Nogle receptpligtige hårvækst produkter er tilgængelige i mindre doser i over -the-counter form . De to amerikanske Food and Drug Administration godkendt ingredienser for receptpligtig hårvækst behandlinger er minoxidil og finasterid . Minoxidil er aktuelt og er i produkter som Rogaine og Loniten , mens finasterid er fundet i Propecia , en mundtlig hårtab behandling . Receptpligtige behandlinger vil kun vare så længe som behandlingen bliver brugt .

Laser Therapy


Laser behandlinger for hårvækst arbejde på samme princip som kosmetiske laser hud behandling. Lavt niveau lasere ventes på hovedbunden ved en bølgelængde af lys , der stimulerer blodtilførslen . Dette giver flere næringsstoffer , der skal transporteres til hårsækkene , som fremmer hårvækst . Laserterapi kræver som regel en række behandlinger for at opnå optimale resultater . Håndholdt, hjem terapi lasere er også tilgængelige og kan til tider være anbefalet til brug på en patient at komme sig efter hårtransplantation kirurgi .

Hair Transplant

Hår transplantationer og klap kirurgi er invasive procedurer , som kunstigt flytter hår til at reducere udseende af hårtab. I en normal hårtransplantation , er små grupper af hårsække flyttet fra bagsiden og siderne af hovedet til det berørte område , der gengiver udseendet af en fyldigere hår . Under flap operation , er en delvis løsrevet område af hår -bærende hovedbund transplanteret til en del af hovedbunden ramt af hårtab . Denne flap så dækker det område af hovedbunden ramt af hårtab . Resultaterne af flap operation tendens til at være synlige hurtigere .

Overvejelser

Det er vigtigt at drøfte eventuelle avancerede hår behandlinger med din læge på forhånd at afgøre, hvilken der er bedst for dig . Mange af disse behandling benyttes med hinanden for at producere de bedste resultater.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------