Position: sygdoms > 9 >

bananfluer & sygdom hos mennesker

   Disse ydmyge bananfluer svinger omkring din frugtskål spille en ledende rolle i studiet af sygdomme hos mennesker . Forskere bruger bananfluer til at få indsigt i årsagerne til mange sygdomme . Forskere undersøger alt fra diabetes og kræft til søvnforstyrrelser og humangenetik arbejder nu med den lille insekter i laboratorier over hele verden

Frugt Fluer og mennesker


Frugt fluer , også kendt som Drosophila , aksjer et flertal af menneskelige gener . I 2001 biologer ved University of California , San Diego , er identificeret 548 bananfluer gener anses kolleger for at de gener, der er ansvarlig for mere end 700 forskellige genetiske sygdomme hos mennesker . San Diego-baserede siger forskerne bananfluer gener spiller en vigtig rolle for videnskabsfolk arbejder på at opklare mysterier mindst tusinde kendt genetiske sygdomme hos mennesker .

Frugt Fluer i Lab


Northwestern University professor Ravi Allada siger , at mens bananfluer er lettere at manipulere og undersøge på grund af deres enklere strukturer , er de stadig kopiere det biologi findes i mere komplekse systemer som mennesker . Allada siger bananfluer er billigere at arbejde med end pattedyr , og forskere kan skærmen tusinder af gener i tusindvis af fluer på en gang . Hertil kommer , at deres kortere levetid forskere at iagttage generationer af fluer i en periode på flere måneder .

Diabetes Research


University of Maryland forskere arbejder med genetisk ændret bananfluer . De håber at afdække de gener og gen veje metaboliske ændringer der er ansvarlig for humant insulin resistens og diabetes . " Vi kan bruge disse genetisk manipulerede fluer som en model til at forstå fejl vedrørende menneskelig diabetes og for at identificere gener og målrette point for farmakologisk intervention , " University of Maryland entomologi professor Leslie Pick sagde i en november2 , 202C universitet pressemeddelelse .

genetiske sygdomme

I 2010 , forskere på Emory University indrapporteres ved hjælp af bananfluer til at lære mere om en arvelig tilstand, der kaldes galaktosæmi . Sygdommen forhindrer korrekt fordeling af galactose , en specifik sukker almindeligvis findes i mejeriprodukter . Emory forskere mener at studere insekter kan hjælpe dem med udpege effektive medicin til at bekæmpe sygdommen.

Cancer Research

Frugt fluer i øjeblikket tjener som lab modeller for forskere at undersøge gliomer på Salk Institute for biologiske undersøgelser. Betragtes som den mest almindelige maligne hjernetumor , rapporterede Salk Institute , der gliomer tegnede sig for omkring 77 procent af alle sådanne tumorer diagnosticeret i USA i 2008 . På University of Rochester Medical Center , fluer modificeret frugt hjælpe genetikere arbejder med at udvikle metoder til fremme af den menneskelige krops cancer-modstand evne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------