Position: sygdoms > 9 >

hatte & alopeci

   Alopeci er en tilstand karakteriseret ved hårtab . Der er en række forskellige typer af alopeci , og det kan påvirke både mænd, kvinder og børn . Mange mennesker med alopeci vælger at dække deres tyndere hår eller skaldet Skalper med hatte . Der er mange stilarter af hatte til rådighed specielt til mennesker med alopeci

Alopecia Typer


Cicatricial alopeci er permanent hårtab forårsaget af betændelse, der skader hårsækkene . Alopecia areata er en autoimmun sygdom der resulterer i cyklusser af hårtab og vækst . Mennesker med alopeci areata er ofte et godt helbred andet. Traction alopeci er et resultat af overdreven styling , forårsage skade på follikler . Hvis det styling er stoppet før skaden er uoprettelig , vil håret vokse ud igen normalt .

Ball Caps


Ball hætter tilbyde solbeskyttelse , komfort og stil til mennesker med alopeci . Mange websteder tilbyder en bred vifte af bold caps , hvoraf mange er lavet af bløde materialer til komfort .

Base Caps


Base hætter passer stramt om hovedet og wrap som et tørklæde , uden at de løse ender . De kan bæres med tørklæder for mere dækning og til at matche forskellige outfits .

turban

turban er østlige-inspirerede og omfatter ofte stof sløjfer til fastgørelse et tørklæde . En harmonika-stil Turban tilføjer bulk over hovedet , hvilket skaber en illusion af hår under turbanen .

Night Caps

Mange mennesker med alopeci opleve perioder med re-vækst og hårtab og kan føle smerte periodisk i løbet af denne proces . Fleece eller bomuld nat hætter kan hjælpe med at lindre ubehaget af stof gnide mod bud hovedbunden hud.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------