Position: sygdoms > 9 >

hest skæl & allergi

   Mange mennesker lider allergiske reaktioner, der er forårsaget af kæledyr . Disse former for allergi er normalt forårsaget af inhalation af , hvad der kaldes skæl , en tilstand, som ligner mennesker skæl . Skæl kan berøre de fleste dyr , herunder heste . Heldigvis findes der måder at behandle skæl og allergi det forårsager at gøre din hest rider sjovere

allergisk rhinitis


Allergisk rhinitis er en form for allergisk reaktion, som opstår, når du inhalerer stoffer , at dit immunsystem overreagerer til . Høfeber forårsaget af pollen i luften , er en form for allergisk rhinitis . Den anden form , helårs allergisk rhinitis , er forårsaget af " indendørs "luft-fødte allergener , hvilket omfatter skæl . Allergisk rhinitis årsager kold-lignende symptomer , såsom en stoppet næse , røde og rindende øjne og ondt i halsen . Dette skyldes, at immunsystemet angriber allergen ligesom det ville de bakterier , der forårsager sygdommen .

Hest Skæl


Heste skæl eller skæl kan forårsage et anfald af allergisk rhinitis . Mest hest skæl er ligesom mennesker skæl i , at det er forårsaget af tør , skællende hud , der flager ud . Disse flager kan derefter inhaleres , forårsager allergisk reaktion over for kick off . Ikke bare det , men skæl faktisk kan være ganske kløende for hesten , der kan begynde at gnide det berørte område mod træer og hegn , som kan gøre deres manke falde ud .

Horse Treatment


En hest med skæl behov at blive behandlet både inde og ude . En god kost er væsentlige for at sikre , at en hest har sund hud . Heste har brug for fedt i deres kost til at fremme fugtet hud . Majsolie , hør frø og solsikkefrø er alle gode fedt-giver tillæg, og færdigpakkede kosttilskud er også tilgængelige. Skæl også skal behandles udefra ved at vaske hår. Dette skyldes , ligesom mennesker , er hesten skæl ofte forårsaget af en svamp , der lever på huden . Vask din hest med anti-svampe shampoo . Anti-skæl aktuelle behandlinger er også tilgængelige til at behandle manke efter du har brugt denne shampoo . Skæl bør begynde at rydde op efter 10 til 14 dage .

behandling af mennesker

Hvis din hests skæl fortsat et problem , er der også forholdsregler, du kan tage for at bekæmpe Deres allergiske reaktion . Antihistaminer ofte bruges til at bekæmpe allergener såsom hest skæl og kan indtages oralt eller som næsespray . Nogle antihistaminer er over-the- counter , mens nogle har brug for en recept . Du skal spørge din læge for at finde ud af , hvilken valgmulighed ville være bedre for dig . Dog kan antihistaminer forårsage døsighed , og så nogle mennesker foretrækker at bruge behandlinger som næsespray og øjendråber .

Overvejelser

Du bør konsultere din læge, før du tager nogen medicin til fuldt ud at forstå de forskellige behandlingsmuligheder . Du skal kontakte din dyrlæge , hvis din hests skæl fortsætter eller bliver værre med behandling , da det kan være et symptom på en mere alvorlig tilstand.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------