Position: sygdoms > 9 >

hovedet & alopeci Totalis

   Når folk lider af ekstrem hårtab , det er fælles for håret omkring ørerne og i bunden af kraniet til at fortsætte med at vokse . Alopeci Totalis er en tilstand, hvor dette ikke er tilfældet , og hårtab på hovedbunden er fuldstændig

Alopecia areata Alopeci er en tilstand, hvor håret begynder at falde ud . Det er ikke normalt ledsaget af udslæt eller hævelse , som andre forhold, der forårsager hårtab kan være , og har tre forskellige former . Disse er spredte alopeci areata , som forårsager oval skaldede pletter , alopeci Totalis , der forårsager fuldstændig hovedet eller hovedbund skaldethed , og alopeci Universalis , der forårsager fuldstændig hovedbund og krop skaldethed . Engelsk skuespiller og komiker Matt Lucas lider af alopecia universalis . Traction alopeci er en anden form for lidelse , som primært skyldes at trække spændingen blive placeret på håret . Den forekommer mest hos kvinder , der bærer stramme fletninger .

Årsager


Alopecia Totalis årsager samlede hovedbund skaldethed , selv om dette ikke kan omfatte andre dele af hovedet , såsom øjenbrynene . De præcise årsager til hårtab Totalis er ukendt , men nogle læger mener , at det kan være forårsaget af problemer i autoimmune system . Indimellem alopeci Totalis kan være et symptom på en større sygdom . Lider af alopecia Totalis kan opleve, at de også lider af skøre negle med en ridged udseende .

Behandling


Der er ingen kendt behandling for alopeci Totalis , der vil blive garanteret at arbejde . Nogle mennesker lider af alopecia areata reagerer godt på hårvækst narkotika , såsom minoxidil og finasterid . Der er imidlertid en god respons ikke er garanteret for dem , hvis alopeci påvirker hele hovedet , så udbredt hårtab kan være vanskeligere at inddrive fra . Det betyder, at mennesker, der lider af hårtab Totalis er mindre tilbøjelige til at inddrive deres hår .

Typer


Hårtab kan forekomme på to forskellige måder . Den første er en hurtig tab af alt hår på hovedet . Denne type hårtab kan forekomme så hurtigt , at du kan blive helt skaldet inden for en uge . Den anden form starter som spredte alopeci areata . Men den patches begynder at udvide sig, efterhånden som fører til alopeci Totalis . Alopeci Totalis er mest almindelig hos mænd og kvinder under 40 år .

Overvejelser

Som med enhver medicinsk tilstand , er det vigtigt at tale med din læge om , hvad behandlingsmuligheder , hvis nogen , er egnet til dit hårtab . Som alopeci Totalis kan undertiden også være et symptom på et andet medicinsk problem , er det klogt at søge lægelig rådgivning om årsagen til den betingelse , hvis man kan finde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------