Position: sygdoms > 9 >

hvad er hud okklusion ?

   Okklusion er en medicinsk betegnelse for at sætte en dressing på huden . Når medicin er sat på huden og derefter dækket , eller tilstoppet , den medicin typisk absorberer bedre ind i huden . Der er variabler som det anvendte materiale, hvor materialet er placeret på kroppen . Okklusion kan bruges til to metoder : som et middel til at transportere medicin ind i kroppen , såsom en nikotin plaster , eller som en dressing placeret over en hudsår til aide i healing

Funktion


Blokering , der er placeret på huden over et stof , som f. eks en medicin øger absorptionen . Når en sundhedsperson gælder medicin og derefter " kjoler " såret , det er at give det maksimale beløb for medicin til at gå ind i huden . Yderligere fordele er , at det holder området hydreret og regulerer temperaturen i huden .

Fordele


Mængden af absorption gennem huden er direkte relateret til , hvor stor en overflade af okklusion er indgivet til, og mængden af det stof, der anvendes . Når materiale ( bandagen ) anvendes over en stærk stof i et stort område , vil absorptionen være langt større .

Overvejelser


Andre faktorer , såsom tykkelse af huden , vil også have en indvirkning på absorption satser . For eksempel har de hæle tyk hud og derfor ikke ville absorbere så effektivt , men det genitale område har hurtig absorption . En anden variabel er beskadigede områder på huden , som kan øge indholdet absorption . I henhold til Children 's Environmental Health Project , "Selv noget så uskyldigt som fjernelse af ydre lag af huden med cellofan tape kan tilsyneladende dramatisk stigning dermal absorption . "

Materiale

Mange produkter kan anvendes til at dække huden til at skabe en okklusion-som f. eks. tape , handsker , stof , dressinger og transdermal produkter ( patches) Stoffer, der er olie eller fedt kan have de samme virkninger . at fremme absorptionen af anvendte kemikalier

Forsigtig

Okklusion er værdifuldt at overføre medicin direkte ind i kroppen . dog , andre stoffer , der er potentielt farlige , kan også optages let Ifølge Children 's Environmental Health Project , " Der har været stor undersøgelse om eksponering i bad , bruser og chlorerede pulje vand til klor desinfektion biprodukter . " Et eksempel hvor forsigtighed bør anvendes , er , når anvendelsen insektbekæmpende . Anvendelse af frastødende for udækkede hud eller på ydersiden af beklædning er passende , dog anvende frastødende på huden og derefter dækker huden med tøj , kan skabe en høj udnyttelsesgrad .

Ifølge Sår Research , andre advarer er, at okklusioner kunne hæmme nyttiggørelse og kan øge smittespredningen skyldes den øgede fugt . Dette er dog en usædvanlig begivenhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------