Position: sygdoms > 9 >

mederma for acne

   Hvis du haft et slemt tilfælde af acne som en teenager , som en voksen du kan have ansigtet ar fra acne . Disse ar kan gøre dig føle sig som en selvbevidst teenager igen . Mederma er et produkt beregnet til behandling af ar fra acne , samt fra strækmærker , kirurgi og forbrændinger. Hvis du overvejer at bruge Mederma for din acne ar , er det vigtigt at kende fakta om dette produkt første

Definition


Mederma er et produkt lavet af Merz Pharmaceuticals og har til formål at helbrede ardannelse fra en række af skader , herunder til ansigtet forårsaget af acne . Det kan købes som en gel eller creme , med solcreme og uden .

Funktion


Når en person lider af acne , hvide blodlegemer fra kroppen haste til stedet for acne til at bekæmpe infektionen . Dette resulterer i betændelse og efterfølgende fibrøst arvæv dannelse . Mederma bygger på en ingrediens kaldet Allium cepa , som er udvundet fra løg , for at slå betændelsen ned en hak og blødgøre hærdede arvæv .

Usage


Mederma bør kun anvendes på hud, som er begyndt at helbrede , fordi anvendelsen af produktet til et åbent sår kan resultere i en stikkende fornemmelse . Påfør produktet tre gange dagligt i otte uger til nye ar , eller i op til seks måneder til et gammelt ar .

Effektivitet

Ifølge den officielle Mederma hjemmeside , en klinisk undersøgelse fra producent af Mederma fandt, at produktet hjalp til moderat blødgøre og glatte væk ar , herunder dem fra acne , i 77 procent af forsøgspersonerne . Scars ' tekstur og farve begge viste bedring . Næsten alle patienter ( 98 procent ) gennemførte undersøgelsen uden at opleve nogen bivirkninger . Ifølge den Mederma hjemmeside , se mange mennesker mærkbare resultater i løbet af uger .

Tilgængelighed

Mederma er det nummer et hudlæge anbefalede produkt til acne ardannelse , ifølge produktets officielle hjemmeside . Du behøver dog ikke at gå til en hudlæge for at få det . Det er solgt i hudpleje del af mange butikker , herunder CVS , Target , Walgreens og Wal-Mart , bemærker Mederma hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------