Position: sygdoms > 9 >

nøjagtige IQ test for visuel behandling lidelser

   En udviklingshæmning er en lidelse , der påvirker hjernens evne til at læse , skrive , stave , fornuft og organisere tanker-alle nødvendige færdigheder for vellykket uddannelse, i traditionel forstand i det mindste . Ifølge National Institutes of Health , har så mange som 15 procent af amerikanerne eller anden form for indlæringsvanskeligheder . Disse lidelser er typisk diagnosticeres ved hjælp af en fuld batteri af evalueringer , næsten altid inklusive IQ-test . Den gode nyhed er mennesker med udviklingshæmning er lige så lyse som alle andre .

IQ Defineret


IQ står for " intelligens kvotient , " generelt forstået at være en målestok for en persons intelligens . IQ test er næsten 100 år gammel og er stadig betragtes som den standard mål for en persons intellektuelle evner . Den gennemsnitlige IQ-score er 100 , med en række 90-110 som den accepterede norm . En score på mindre end 70 indikerer mental retardering , mens en score på mere end 140 anses geni niveau .

historie IQ tests


I begyndelsen af 1900'erne bemærkede psykolog Alfred Binet udviklede og gennemførte den første standardiserede test til bedømmelse kæmper studerende i Paris . Lignende tests vist sig i årenes løb , og i 1926 SAT eller Scholastic Achievement Test ankom på scenen . Mange sorter af Binet oprindelige intelligens test som anvendes i dag til at måle evnen , intellekt og akademiske lover .

Nøjagtighed


Nøjagtigheden af IQ test er drøftet meget af flere grunde . En fælles kritik er , at de prøver ikke er taget højde for variabler som race , kultur , kreativitet og læringsstile , som alle påvirker score , men ikke nødvendigvis ensbetydende med forskelle i intellekt . Siden 1970'erne har forskerne været at tilpasse deres metoder til at løse disse problemer . Dagens test er langt bedre på disse punkter . En anden udfordring er , at disse evalueringer foranstaltning finmotoriske færdigheder, sprogkundskaber og hukommelse evner . Læring handicappede studerende ofte har svært ved i disse områder , ikke endnu disse udfordringer ikke påvirke deres lysstyrke eller muligheder.

Visual Processing Disorders

Der findes flere typer af visuelle behandling lidelser . De er sensorisk karakter og er resultatet af hjernens manglende evne til at behandle informationer, den modtager gennem øjnene . Dette adskiller sig fra en vision problem . Lidelsen kan påvirke en elevs evne til at skelne visuelle objekter fra deres baggrund eller fra hinanden . Nogle studerende kamp med at organisere visuelle oplysninger i rummet . Andre har problemer med at huske visuelt input eller anerkender hele emner fra deres dele. Disse udfordringer gør læring vanskelig uden indgriben og støtte .

IQ -protokollen

Professionals uenige den bedste metode til at diagnosticere indlæringsvanskeligheder såsom visuelle behandling lidelser . Den standard batteri af diagnostiske test omfatter en IQ test , de fleste populært i WISC-III , den tredje revision af David Weschler 's 1949 intelligens test for børn . Protokollen for at bruge IQ-test til at diagnosticere læring problemer er at måle forskellen mellem IQ ( potentielle ) og elevernes resultater .

RTI model

Den IQ metode kan ikke højde for alle indlæringsvanskeligheder , for nogle udfordret de studerende kan have et lavt IQS kombineret med lav ydelse . Mange undervisere foreslå RTI model i stedet . Lærere, der bruger RTI observere eleverne og gribe ind , når de ser tegn på mulige uddannelsesvilkår forskelle . Identificerede børn får støtte , mens deres fremskridt måles . Tilhængere af IQ test hævder, at der ikke empiriske data , fejl i diagnosticering er sandsynlige, mens RTI fortalere hævder , at man bør fokusere på resultater snarere end prøveresultater .

Anbefalinger

Ingen enkelt test kan identificere en visuel forarbejdning lidelse . Den første person i et barns liv at mærke et problem er som regel en forælder . Forældre skal stole på deres instinkter og søge hjælp , så snart de bliver berørt . De fleste skoledistrikter og klinikker bruge en lang række tests og observationer til at vurdere et barns behov for specialundervisning støtte . Forældrene skal uddanne sig på deres barns tilstand med henblik på at slå til lyd for en præcis diagnose og passende intervention .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------