Position: sygdoms > 9 >

øje lugt

   Eye lugt er en sjælden begivenhed , der normalt forbindes med udflåd fra øjet forårsaget af konjunktivitis . Konjunktivitis er normalt ikke en alvorlig tilstand , og der er en række måder at behandle det . Eye lugt normalt finder sted på samme tid som skorpedannelse omkring øjet

Konjunktivitis


Konjunktivitis er en sygdom, der rammer membranen og ydre del af øjet. Membranen svulmer og forårsager kløe , rødme , udflåd , overnatning skorpedannelse , hævelse og en følsomhed over for lys. Øjet kan også føle særligt grynet og tørt , selvom det er klart producerer tårer . Konjunktivitis kan være forårsaget af allergi , bakteriel infektion eller en virus . Du kan fortælle hver type af symptomerne . Eye lugt , som regel forårsaget af en gul udledning , kan indikere enten en virus-eller en bakteriel infektion .

Behandling


Eye lugt forårsaget af virale øjenbetændelse vil normalt være mulighed for at køre sit løb , fordi det generelt går væk på egen hånd . Du kan også blive ordineret øjendråber indeholdende aciclovir eller trifluridine . Bakteriel conjunctivitis vil kræve antibakterielle øjendråber indeholdende natrium sulfacetamide eller azithromycin . Salver , der indeholder erythomycin , bacitracin eller neomycin kan også blive ordineret .

Naturmedicin


naturlægemidler, der kan være nyttige til at lindre decharge , der forårsager øje lugt omfatter kamille , fennikel frø og morgenfrue , som alle kan bidrage til bekæmpelsen infektion . Og bekæmpe infektion , også eyebright arbejder for at tørre op overskydende væske i øjet , hvilket også kan reducere lugt og skorper . Disse urter bør knuses og blandes i en opløsning med kogende vand og tinktur , gennemblødt i gaze puder , og anvendes til det angrebne øje .

Homøopati

Homøopatiske midler er ikke blevet videnskabeligt bevist at have nogen gavn for brugeren . Dog kan nogle mennesker synes, at en opløsning af vand og svovl vil bidrage til at lindre udledning fører til øjet lugt og overnatning crustiness .

Overvejelser

Det er vigtigt at besøge lægen , hvis du oplever øje lugt . Virale og bakterielle øjenbetændelse er meget smitsom , så vask dine hænder ofte , bruge en personlig håndklæde , og prøv ikke at komme i kontakt med andre . Må ikke bære kontaktlinser , mens lider øjet vilkår, som de kan gøre problemet værre . Beslutter at bruge naturlægemidler eller homøopatiske midler , skal du kontakte din læge for at sikre, at de ikke er i strid med nogen medicin , som du allerede tager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------