Position: sygdoms > 9 >

ørepropper & øreinfektioner

   Ørepropper er fælles høreapparater designet til at beskytte din hørelse fra høje lyde . Ørepropper kan anvendes i en lang række forskellige situationer , såsom når man har svært ved at koncentrere på grund af overdreven støj eller derhjemme for en god nats søvn . Selv om ørepropper kan tilbyde beskyttelse og komfort , kan de også udgøre visse sundhedsrisici , når de anvendes forkert

Instruktioner


Før du tager din ørepropper , anbefaler webBikeWorld at du vasker dine hænder grundigt med sæbe for at minimere din risiko for at indsætte bakterier i øret . Næste , rulle og komprimere øreproppen mellem tommel- og pegefinger og indsætte det i din øregang . Med den anden hånd , når bag hovedet og træk øret til " åbne " din øregang . Når øret stikket er indsat, holde den i et par sekunder og lad den kan påtage sig din øregang facon .

Ørepropper Infektioner


Ifølge Elliot H. Berger , Seniorforsker i Auditory Research på ear. com , kan ørepropper til tider provokere øreinfektioner , da de øger temperaturen og fugtigheden i øregangen og fjern den beskyttende lag ørevoks , hvilket fører til hudirritation . Også , ørepropper giver mikroorganismer at indtaste din øregang , som kan forårsage dig for at udvikle en infektion i øret-også kendt som otitis externa . Symptomer på en øre infektion omfatter kløe , smerter , ømhed , grønlige udledning og en følelse af oppustethed i øret . I nogle tilfælde kan du opleve høretab , hvis hævelse og udledning er alvorlige nok .

Overvejelser


Selv iført ørepropper kan udsætte dig for risikoen for at udvikle øreinfektioner , beskytter dine ører mod en alt for høj støj er stadig vigtigt . Skader på øret kan resultere i høretab forårsaget af støj ( NIHL ) , en irreversibel form af høretab . Dette kan ske, hvis du gentagne gange bliver udsat for høj musik såsom i en natklub eller til en maskine på en workshop . Heldigvis kan ørepropper beskytte dine ører i disse situationer ved at reducere antallet af decibel , som dine ører udsættes for, og minimere høretab over tid .

Forebyggelse

Som forklaret på eardoc. info , at finde en måde at reducere de negative virkninger af høje decibel niveauer og til at beskytte dit øre fra øre infektioner kan være vanskelig. Der er dog flere ting , du kan gøre for at forhindre øre plug-induceret infektioner . Dels at bruge engangs ørepropper minimerer risikoen for bakterier at indtaste din øregang , da du rører ved dem kun én gang før at sætte dem på . Mens denne løsning kan koste dig mere , det er sikrere end at bruge genanvendelige ørepropper , som støv og bakterier kan samle sig .

Anbefalinger

Da bruger beskidte ørepropper kan føre til øreinfektioner , ved hjælp af genanvendelige ørepropper kan udgøre en større infektion risici , som gør enhver høreapparater , der er indsat i din øregang . Hvis du virkelig ønsker at bruge genanvendelige ørepropper , vask dem helt , og med sæbe , og derefter lade dem tørre grundigt før genbruge dem er afgørende for at minimere din risiko for infektion . Også kan sætte dit øre propper i en lille hygiejnisk boks til transport eller opbevaring også holde dem rene i længere tid . Ikke desto mindre er det vigtigt at følge genanvendelige ørepropper anvisninger og til at smide dem væk efter den anbefalede tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------