Position: sygdoms > 9 >

pædiatriske knogletab på grund af Crohns sygdom

   Crohns sygdom er en gastrointestinal lidelse , der negativt påvirker den enkeltes evne til at fordøje mad og optage næringsstoffer . Som en konsekvens af utilstrækkelig ernæring , kan børn står Crohns sygdom har svært vokser normale takst . Et af de vigtige næringsstoffer findes i en normal kost er calcium , som er nødvendig for udviklingen af sunde knogler og tænder . En mangel på kalcium kan have alvorlige konsekvenser , herunder udvikling af svage , knogleskørhed , der ikke vokser så hurtigt , som de burde .

Crohns sygdom


Selvom den præcise årsag til tilstanden er ukendt , er de komplikationer forbundet med Crohns sygdom rimeligt godt forstået . Det er lige så meget en auto-immun sygdom som en af mave- tarmkanalen . Hos disse patienter , erkender værtens immunsystem fremmedlegemer såsom mad og bakterier, der normalt lever den udtog spore , kaldet tarmfloraen eller mikroflora , som farlige angribere . Dette forårsager betændelse og en konstant tilstedeværelse af hvide blodlegemer forsøger at bekæmpe den formodede infektion, som kan forårsage sår på indersiden af den udtog spore . Under sådanne udbrud , er det kun visse fødevarer tjene til at forværre symptomerne , herunder mejeriprodukter . Desværre , mejeri er den vigtigste kilde til calcium i kosten til de fleste mennesker .

Betydningen af Calcium


Ud over at være af afgørende betydning for udviklingen af stærke knogler og tænder , spiller calcium andre vigtige roller i den menneskelige krop. Blodkoagulation , muskelfunktion , nerve funktion, samt hormon -og enzym sekretion er alle eksempler på andre processer , der kræver passende calcium indtag . Hvis man ikke indtager nok kalk over en længere periode kan føre til knogleskørhed og kan også give problemer med hjerte og hjerne funktion .

Nedsat knogledensitet med Crohns


Når kroppen er lav på let tilgængelig calcium er det nødvendigt at funktion , celler, der kaldes osteoblaster nedbryde knogler struktur for at få adgang til lagrede kalk til brug andetsteds . Dette er , hvad fører til nedsat knogletæthed hos patienter , der lider af calciummangel . Medicinske undersøgelser har konkluderet, at patienter med Crohns har normalt reduceret knoglemineraltæthed , gøre deres knogler mere modtagelige for smertefulde og potentielt invaliderende brud .

betydning i pædiatriske population

Fordi calcium , sammen med flere andre vitaminer og mineraler , er kræves for en sund vækst , at børn med Crohns sygdom kamp nå normal vækstrater . Fordi vækst ryk er især almindelig hos børn gennem puberteten , skal tilstrækkelige næringsstoffer til rådighed. En konsekvens af underernæring på dette tidspunkt i livet er hæmmet i deres vækst , fordi udvikling ikke kan gøres op senere i livet . Betændelse , dannelse af sår , og arvæv findes overalt i mave -tarmkanalen hos patienter med Crohns interfererer med normale stofskifte , hvilket betyder , at andre næringsstoffer , såsom proteiner , ikke kan behandles effektivt enten . Det medfører til under gennemsnitlig vækst af muskelvæv og andre organsystemer .

Behandling

Som i 2010 , er en kur mod Crohns sygdom ikke eksisterer . Men der er mange effektive måder til rådighed til at behandle underernæring og den vifte af symptomer, hvoraf nogle kan være meget smertefuldt . Anti-inflammatorisk og immunosuppressing lægemidler eksisterer for at behandle den udløsende symptomer på udbrud . Derudover er specielle diætetiske muligheder . Læger kan ordinere en bred vifte af behandlinger lige fra den daglige vitamin-og højt kalorieindhold supplementer til intravenøs injektion af næringsstoffer , afhængigt af sværhedsgraden af sagen . Still , to-tredjedele til tre fjerdedele af de patienter, der lider af Crohns sygdom kræver operation på et eller andet tidspunkt i deres liv , ifølge National fordøjelsessygdomme Information Clearinghouse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------