Position: sygdoms > 9 >

relationer & afhængighed opsving

   Recovery er en hård proces for alle, der arbejder for at overvinde tilføjelse. Relationer kan enten hjælpe denne proces på nyttiggørelse eller kan hæmme den . Personlige relationer er ofte citeret som værende årsagen eller vendepunkt i en misbrugers liv . Den rette støtte er instrumentale , og med de rette personlige relationer inddrivelsen processen kan fremskyndes

den rette støtte


De, der ønsker at støtte i inddrivelse proces er næsten altid velmente , men kan vakle i deres adfærd . Support kommer ikke ved at belære eller give uopfordrede råd misbrugeren sandsynligvis allerede ved, og det kan også komme ud som nedladende . Support kommer gennem at lytte , forstå og hjælpe . Du skal blot forberede et måltid for en narkoman , og holder hende selskab, når hun føler svage og viser hende, at hun ikke alene kan betyde verden til en person i en skrøbelig tilstand .

Ændring Venner


En stor del af, hvorfor mange misbrugere har svært ved at forlade , er , at deres venner også er misbrugere , Enablers eller udløser . Enablers er dem, der støtter den vanedannende adfærd , enten ved forsvar det eller acceptere det . Triggers er mennesker , der modregnes en følelsesmæssig reaktion i misbrugeren til at bruge , og ofte udløser er meget tæt på misbrugeren . Disse personlige relationer skal ende for misbrugeren til at fortsætte på vejen til sunde inddrivelse , da de kan bremse og endog vende enhver fremskridt misbrugeren gør .

Følelser og Domstolens


De i misbrugerens liv skal passe på ikke at dømme eller give uopfordrede udtalelser . Sandsynligt er det, stofmisbrugere er meget opmærksom på, hvordan destruktiv hans opførsel var og behøver ikke at blive bedømt af dem , der er der for støtte . I stedet, hvis de i misbrugerens liv ønsker at støtte misbrugeren , men føler de har brug for at klare tidligere eller nuværende adfærd de skal kommunikere deres følelser , ikke meninger . For eksempel misbrugeren om var verbalt misbrug i fortiden , men kan ikke huske det , den person, der har modtaget misbrug, kan sige " Du var virkelig et ryk , hvorfor var du så ond ? " eller den pågældende person kan tale objektivt , hvilket er mere konstruktivt , ved at sige : " Der var tidspunkter i fortiden , hvor du kaldte mig ubrugelig og en taber . Jeg ved, du var ikke selv , men stadig disse ord virkelig såre mig en masse . " Dette gør det muligt for personen at få lukningen ved at konfrontere den adfærd på en konstruktiv måde.

Mål

En af de vigtigste ting en narkoman kan gøre, er at sætte mål Indstilling realistiske , kontrollerbar og opnåelige mål går langt i at sikre, at misbrugeren gør personlige fremskridt relationer er en del af opstilling af mål . hvis misbrugeren kommunikerer sit mål til hendes støtte gruppe , kan gruppen derefter hjælpe misbrugeren nå disse mål . For eksempel , hvis misbrugeren har et mål om at undgå en toksisk miljø kan støtte gruppen valgte at mødes socialt på et sted , der ikke serverer alkohol .

romantiske forhold

En romantisk forhold kan være meget nyttigt i forbindelse med opkrævningen proces som misbrugeren kan blive motiveret til at ændre af hensyn til at holde forholdet sund . Dog skal der udvises forsigtighed , at misbrugeren ikke knytte genrejsningsprocessen i forholdet , fordi hvis det ophører , kan dette medføre et tilbagefald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------