Position: sygdoms > 9 >

thyreoidea kosttilskud nyttigt for søvnløshed

   Søvnløshed kan være et frygteligt problem , som i alvorlig grad kan påvirke din evne til at udføre de daglige opgaver . Årsagerne til, at en person lider af søvnløshed i første omgang er ofte svære at afdække , og dette kan føre til at prøve en bred vifte af medicin . Nogle vil måske opleve, at skjoldbruskkirtlen kosttilskud hjælpe dem til at sove

Skjoldbruskkirtel kosttilskud


Skjoldbruskkirtlen er på forsiden af halsen lige under strubehovedet . De hormoner, der produceres af skjoldbruskkirtlen ( T3 og T4 ) berøre de fleste dele af kroppen , stimulere øget ilt brug og protein produktion . På grund af dette , når skjoldbruskkirtlen ikke fungerer korrekt kan det have en bred vifte af konsekvenser , herunder symptomer som træthed , vægtøgning og forstoppelse . Skjoldbruskkirtlen kosttilskud kan anvendes til at øge niveauet af hormoner , at din skjoldbruskkirtel producerer .

Søvnløshed


Insomnia opstår , når en person er ude af stand til at sove ordentligt i mindst tre nætter om ugen . Dette problem kan være i rent faktisk at falde i søvn eller at opretholde søvn . Kroppen skal normalt lidt over otte timers søvn hver nat for at opretholde en normal funktion i løbet af dagen . Langvarig søvnløshed , eller søvnløshed , der opstår, alt for mange dage i træk , kan begynde at få en alvorlig indvirkning på koncentration og hukommelse . Nogle mennesker, der lider af søvnløshed kan finde deres symptomer er lettet ved at tage skjoldbruskkirtlen kosttilskud .

Tillæg


Du kan opleve, at skjoldbruskkirtlen kosttilskud som omega 3 -fedtsyrer og L-tyrosin hjælpe med at lindre din søvnløshed . Dette kan være blot fordi de er også kosttilskud , som anbefales for at hjælpe med søvnløshed . Omega 3 fedtsyrer , som findes i fiskeolie og fiskeoliekapsler , styrke immunsystemet , hvilket kan øge skjoldbruskkirtlen 's hormon produktion . Dette kan også bidrage til at reducere stress , hjælper kroppen til at slappe af og så sove . L-tyrosin bruges af skjoldbruskkirtlen for at skabe sin hormoner . Det hjælper også til at støtte nervesystemet , fremmer søvn .

Symptom

En anden grund til hvorfor du kan opleve, at der skjoldbruskkirtlen kosttilskud hjælper med at helbrede din søvnløshed er , at søvnløshed er et symptom på en skjoldbruskkirtlen problem . I dette tilfælde kosttilskud, er ikke at hjælpe med søvnløshed så meget som at hjælpe din skjoldbruskkirtel , som igen er at lempe din søvnløshed . Det er vigtigt at se din læge om søvnløshed alligevel , og du bør helt sikkert konsultere din læge, hvis du finder skjoldbruskkirtlen kosttilskud er at hjælpe dig til at sove .

Overvejelser

Altid konsultere din læge, før du tager nogen kosttilskud , da der er en Antallet af bivirkninger for dem , at der skal tages i betragtning. Omega 3 fedtsyrer kan fortynde blodet , hvilket kan øge sværhedsgraden af blødningen er forårsaget af nedskæringer . Hvis du tager skjoldbruskkirtelhormoner , bør L-tyrosin kun tages i samråd med lægen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------