Position: hotel888 > 9 >

Hvorfor er benzoylperoxid skidt for din hud ?

   Selv om det er et populært valg til behandling af visse hudsygdomme , kan benzoylperoxid have en negativ indvirkning på huden , især hvis huden er allerede skadet på nogen måde . Og en undersøgelse fra 1999 viste, at denne peroxid kan have alvorlige konsekvenser

Fakta


Benzoylperoxid er en organisk stof i peroxid familien . Det kan findes i over-the- counter , samt receptpligtige styrke medicin og i puder , væsker , lotioner, geler , cremer og barer . Den måde benzoylperoxid hjælper acne , er imidlertid også den måde, det kan skade din hud . Det virker ved at ødelægge olie og bakterier , der bygger på og under huden . Fordi det ikke kan se forskel mellem gode bakterier og dårlige bakterier , det ødelægger de gode bakterier så godt, så intet er overladt til at kæmpe off infektioner . Den barske peroxid også kan skade huden .

Fordele


Formålet med benzoylperoxid er at rense huden . Det reducerer eller eliminerer , bumser , hudorme og andre acne udbrud . Ifølge Acne-Resource. org , er benzoylperoxid en antiseptisk . Det er en af de fem behandlinger for acne, fordi det reducerer hud bakterier og gær , men ikke medfører en resistens over for antibiotika .

Side Effects


Benzoylperoxid kan bevirke, at huden bliver tør , skællet , rød , hævet eller smertefulde . Det kan også medføre kløe , afskalning eller en brændende fornemmelse , og en hud fugtighedscreme kan være nødvendigt at bekæmpe disse symptomer . Benzoylperoxid er også kendt for at have en blegende virkning . Det kan misfarve hår , tøj eller møbler .

Ekspert Insight

Der er debat om , hvorvidt benzoylperoxid medfører en øget risiko for kræft . Som rapporteret af Det Internationale Agentur for Kræftforskning ( IARC ) , en undersøgelse viste, at engangs- applikationer benzoylperoxid ikke er skadelige , men yderligere programmer kan potentielt være kræftfremkaldende .

Undersøgelsen lyder , " To case- kontrol studier har evalueret eksponering for benzoylperoxid blandt de tilfælde af malignt melanom . En af disse undersøgelser [ den mindste ] foreslog en større hyppighed af eksponeringen mellem tilfælde end kontrol . "Med andre ord , var medlemmer af gruppen , der fik medicin , der indeholder benzoylperoxid, mere tilbøjelige til at få kræft .

De samme resultater var tilfældet for dyr . Undersøgelsen siger også , " Benzoylperoxid blev testet i to undersøgelser af huden ansøgning museracer . . . det fik benigne og maligne hudtumorer . "

Konklusionen af undersøgelsen viste, at der er begrænset dokumentation for, at benzoylperoxid er kræftfremkaldende hos dyr . Selv om der er nogle beviser , der tyder på lignende resultater hos mennesker , der er ikke nok beviser til at kunne betragtes som kræftfremkaldende i mennesker .

Solutions

Nogle patienter vælger salicylsyre , antibiotika , vitamin E , bentonit ler eller tea tree olie til at modtage nogle af de samme fordele af benzoylperoxid uden de skadelige bivirkninger , men du bør konsultere en læge afbryde brugen af en recept anbefalet af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------