Position: hotel888 > 9 >

hest web-spil

   En hest elsker kan udtrykke sin interesse for en række forskellige måder . Hestevæddeløb , ridning konkurrencer og bedrifter alle er gode steder at interagere med heste . Internet spil med fokus på heste give en anden afsætningsmulighed for heste-elskere . Når hestene ikke kan komme ud at spille , et spil er tilgængelig dag eller nat , syv dage om ugen .

" Horsey Racing "


" Horsey Racing " er en cartoonish udseende hestevæddeløb fra gamesheep. com . Målet er at slå to andre heste til målstregen . Log pæle står mellem dig og racing herlighed . Mangler en hoppe sender dig med hovedet først ind i bunken . Skal du også hoppe og spise æbler fra nærliggende træer . Spise æbler øger din energi og hastighed .

" Horse Race "


" Horse Race " er en konkurrence-stil spil fra agame. com . Målet er at manøvrere rundt om et areal i løbet af en udstilling Horse Show . Tilskuere se som din hest forsøg på at springe flere forhindringer . Du optjener strafpoint for ikke at klare en forhindring. Du skal også springe forhindringer i en bestemt rækkefølge . En guld pil angiver den rækkefølge, de forhindringer .

" Flying Horse "


" Flying Horse " af hest-games. org tilbyder en anden tage på online hest spil . Som navnet antyder , hesten i " Flying Horse " har vinger . I stedet for racing omkring spor eller hoppe over forhindringer , fluer hesten i himlen . Flyvemaskiner, balloner og varm luft balloner er i himlen så godt. Dit mål er at indsamle part balloner og undgå alt andet .

" Woodland Horse Racing "

" Woodland Horse Racing " er tilgængelig på ridingclub. com . Dit mål er at race gennem en naturskøn forhindringsbane før tiden løber ud . Den eneste måde at få ekstra tid er ved at sende en kontrolpost . Hvis du undlader at springe over en forhindring , din hest stopper , og du mister værdifuld tid . Din endelige score er føjet til en resultattavle , der indeholder snesevis af andre spillere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------