Position: hotel888 > 9 >

hudfold misfarvning

   Hudfolder forekomme , når huden rører huden . I den gennemsnitlige person dette kan forekomme på steder som fingre , tæer , lyske , balder , armhuler og bryster , og i nogle mennesker kan også omfatte hals folder og maven . Sommetider disse områder kan blive misfarvet . Der er en række grunde til dette og en række behandlinger for det

intertrigo


En rødlig misfarvning af huden i en hudfold , kan være begyndelsen på et udslæt . Disse former for udslæt kaldes intertrigo og kan blive meget irriterende . Hvis problemet er intertrigo , så vil du opleve smerte og ubehag i de misfarvede område, som det bliver en fuldt udbygget udslæt . Hvis venstre ubehandlet , intertrigo kan blive smittet .

intertrigo Behandling


intertrigo kan behandles ved hjælp zinkoxid pasta og rengøring det berørte område dagligt . Hvis intertrigo er inficeret med bakterier eller svampe fra huden , kan et aktuelt antibakterielle eller anti-svampe creme være nødvendig. Løse , bør behageligt tøj også slidt, og det hudfolden holdes adskilt , når det er muligt .

acanthosis nigricans


Hvis misfarvning af huden er mørk , og er ledsaget af tyk , fløjlsagtig hud , det er nok det, der kaldes acanthosis nigricans . Acanthosis nigricans er forårsaget af mange forskellige faktorer , men er oftest forårsaget af fedme eller nedarves genetisk . Det påvirker også mennesker , der lider af diabetes og nogle gange er en bivirkning af at tage menneskelige væksthormoner og oral antikonception . Acanthosis nigricans kan også være lymfom og gastrointestinale kræftsygdomme . Betingelsen i sig selv er ikke skadelig , men dets årsager kan være, og det kan kræve behandling .

Cyantosis

Hvis huden misfarvning , du ser har en blålig nuance , så det er nok på grund af mangel på ilt i blodet . Iltet blod er rød , men blod, der er for lidt ilt bliver blå , som også kan vende huden blå . Denne tilstand kaldes cyantosis og kan være forårsaget af lungesygdomme , hjertesygdomme og en blodprop i en blodåre i nærheden af angrebne område . Det kan også være forårsaget af en tilstand kaldet Reynaud 's fænomen , hvor ekstremiteterne dreje blå i kulden.

Overvejelser

Du bør konsultere din læge, hvis du oplever nogen ændring i huden farve . I det mindste , kan lægen fortælle dig , hvis der er noget , der kan gøres for at vende tilbage normal pigmentering . Hvis misfarvning er at være forårsaget af et mere alvorligt problem , så vil din læge bør være i stand til at fortælle dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------