Position: hotel888 > 9 >

hvordan man kan slippe af indgroede hår på en øjenlåget

  Enhver, der nogensinde har haft en indgroet hår ved lige hvordan smertefuldt det kan være. Sted, indgroede hår på øjenlåget , som allerede er en følsom del af kroppen , og smerte double . Når en øjenvipper bliver indgroet , er det ekstremt vigtigt at behandle det så hurtigt som muligt . Indgroet øjenvipper venstre ubehandlet er kendt for at forårsage ridser på hornhinden , hvilket kan i sidste ende fører til blindhed . Den hurtigste måde at behandle en indgroet øjenvipper er at fjerne det selv derhjemme

Du skal bruge: .
Antibakteriel sæbe .
Håndklæde .
Varme pack .
Forstørrelses spejl .

Pincet .
Koldt kompres .


1 .
Vask det berørte område med antibakteriel sæbe og varmt vandet. dybets antibakteriel sæbe vil ikke kun fjerne snavs og andet fra øjenlåget , men bekæmpe bakterier , der kan føre til infektioner . Tørres med et rent håndklæde .

2 .
Påfør en opvarmning pack til øjenlåget . Varmen fra flokken åbner hårsækkene , hvilket gør det nemmere at fjerne indgroede hår samt hjælp til at lindre smerten og reducere inflammation .
3 .
Fjern forsigtigt indgroede hår ved hjælp af en pincet og en makeup-spejl . Det er bedst at gøre dette i et godt oplyst sted , hvor du vil være fri for forstyrrelser . Hvis du ikke er i stand til at fjerne hår selv , bede om hjælp fra en ven .
4 .

Anvend et koldt omslag på øjenlåget . Det komprimere vil lindre smerter og mindske hævelse . Brug efter behov , indtil smerte og hævelse er aftaget .

gode råd og advarsler


 • Hvis du oplever ekstrem smerte , hævelse , inflammation eller infektion , se en optiker straks for professionel behandling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------