Position: hotel888 > 9 >

microdermabrasion for ryg acne

   Huden fungerer som en beskyttende portal for vores krop . Som kroppens største organ , afspejler hudens udseende vores generelle sundhed. Acne kan efterlade ar , som kan være en smertefuld påmindelse om hudens tilstand og kan påvirke en patientens selvværd . Scar forebyggelse og ordentlig behandling af acne er de mest effektive metoder til at forebygge acne ar . Der er dog en række behandlinger for at hjælpe med at reducere forekomsten af acne ar . Svær ardannelse kan kræve invasiv kirurgi

Tilbage acne


Acne kan påvirke ansigtet , brystet og ryggen . Acne på bagsiden omtales ofte som back acne . Tilbage acne kan være pinligt og smertefuldt . Ligesom acne i ansigtet , er acne på ryggen forårsaget af overskydende talg eller snavs , der træsko porer , der forårsager smertefulde læsioner kendt som acne .

microdermabrasion


Mange læger og kurbade bruge microdermabrasion som en behandling af acne . En microdermabrasion maskine er en håndholdt enhed, der eksfolierer huden med tryk aluminiumoxid krystaller ledsaget af en sugeanordning , ifølge Clinicaltrials . gov . Den teknik kombinerer slid og negative pres for at fjerne snavs fra porerne , der kan forårsage acne læsioner hos patienter .

Acne ar


Microdermabrasion anvendes til behandling af acne ar . De hudceller er ikke beskadiget, hvilket gør proceduren en mild behandling . Men resultaterne er subtile og ar kan stadig være mærkbar selv efter flere sessioner , ifølge Mayoclinic . Hvis ardannelse er svær , dermabrasio eller laserbehandling kan være nødvendig.

Blandet behandlinger

Nogle behandlinger kombinere microdermabrasion med andre teknikker . En sådan er fotodynamisk terapi . En læge vil anvende en lys microdermabrasion at fjerne døde hudceller fra huden . Derefter er sur placeres på huden i 30 minutter og derefter fjernes . Endelig vil en læge behandle det berørte område med en laser .

Behandling

Behandling med microdermabrasion på bagsiden tager omkring 40 minutter . En tekniker vil vaske ryggen og anvende en astringerende at rense området og fjerne olier . Krystallerne vil polere huden . Det vil tage mindst 40 minutter for den procedure , afhængigt af styrken af skaller . Efter behandlingen en tekniker vil anvende en beroligende toner og fugtighedscreme for at hjælpe berolige huden . Du kan føle som om du har en mild solskoldning . Dog microdermabrasion er populært , fordi det er smertefri og kræver ingen nyttiggørelse tid efter operationen , efter Dermanetwork .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------