Position: hotel888 > 9 >

Golf & gigt

   Gigt forstyrrer dit liv og dine aktiviteter , fordi det gør dine led svulme og blive stiv . Dr. Nathan Wei anbefaler , at golfspillere , især dem, der har gigt , stræk før og efter at have spillet en runde golf , som skulle eliminere nogle af de gigt smerter , som du kan opleve , mens du spiller golf og bagefter

Du skal bruge: .
Stive gas permeable kontaktlinser .
Duft-fri sæbe .
Saltopløsning .
Gas permeable avanceret rengøringsmiddel .
Gas permeable avanceret conditioning løsning .

Stræk og styrke


hånd og håndled styrke øvelser vil hjælpe med at lindre smerter af gigt samt forbedre dit golf spil . Stræk dine fingre , før du spiller . Dette vil hjælpe .

Behandling


Medicalnewstoday. com bemærker , at hånd arthritis kan behandles med en hånd specialist , som rutinemæssigt behandler med virkningerne af arthritis . Gigt kan plage dine fingre , hænder og håndled , som, hvis venstre ubehandlet , kan tvinge dig til at stoppe med at spille golf .

Typer


En form for gigt er slidgigt , som er den slid og ælde slags gigt , der skaber ældre mennesker . Dette er en degenerativ ledsygdom . Brusk , der dækker knoglen overflader i leddene bliver slidt og dette forårsager smerte . Slidgigt ofte udvikler sig i midten fælles af fingre og på det fælles i nærheden af din fingerspids . Det kan også forekomme i bunden af din tommelfinger og på det punkt, hvor dit håndled og tommelfinger mødes . Din vil måske bemærke ømhed og hævelse i tillæg til stivhed og en manglende evne til at gribe fat din golf klub .
Hvis du har reumatoid arthritis , det kan skamfere dine fingre og hænder , hvilket gør det umuligt for dig at greb elementer .

Få et bedre greb

Når der lider af gigt og spille golf , kan du opleve, at dine hænder ondt frygtelig efter en runde . Overveje at købe et stykke støbt golf greb , som vil give dine hænder med ekstra polstring . Disse greb vil absorbere stød , at dine hænder oplevelse , når man spiller en runde golf , som din gigt hænder kan simpelthen ikke tolerere . Når en greb har en blødere , lettere at håndtere greb dette resulterer i mindre hånd træthed og bedre kontrol over dine billeder . Den gummibelagt greb giver god støddæmpning , hvilket fører til en venlig eller mere ergonomisk korrekt greb og er mindre tilbøjelige til at forværre din gigt . Opbygge greb på dine køller til at fjerne den stress , der er lagt på fingrene .

Medicin

Under anti-inflammatorisk medicin kan lindre smerter og mindske hævelse . Nogle gigt ramte tager receptpligtig medicin eller modtage kortison indsprøjtninger til at lindre smerter

Fysioterapi

En fysioterapeut kan give dig værdifulde tips om , hvordan man flytter en anden måde, især når du bruger dine hænder-. og at omfatter mens golf-det vil lette presset og smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------