Position: hotel888 > 9 >

albuterol nebulizer behandlinger for lungebetændelse

   American Lung Association definerer lungebetændelse som " en fælles lunge -infektion forårsaget af bakterier , virus eller svampe . " Lungebetændelse kan også beskrives som en betændelse i lungerne , især hvis væske eller andet stof træder dem . Læger diagnosticere lungebetændelse ved at lytte til lungerne og ved at udføre en røntgen af thorax . Sommetider lungebetændelse kan behandles i hjemmet , mens andre gange kræver det indlæggelse

Albuterol Nebulizer Behandlinger


Albuterol er et lægemiddel, der er klassificeret som en bronkodilatator . Det er er en klar væske medicin , der åbner op for luftvejene i lungerne . Den forstøver er maskinen bruges til at administrere behandlingen , og det forvandler flydende medicin ind i en tåge , der skal indåndes i lungerne . Denne proces er almindeligvis omtales som modtager en vejrtrækning behandling .

Albuterol Sulfate Nebulizer Solution


Navnet albuterol er en forkortelse for albuterol sulfat nebulizer løsning . Det er normalt kommer i engangsbrug doser og er holdt i små plastbeholdere med en twist-off hætte . Efter placering af albuterol i den relevante del af nebulizer skal plastikbeholder og kasket kasseres . Maskinen er tændt , og tåge kommer ud af en maske eller en anden enhed , der dækker patientens mund og næse . Patienten skal normalt trække vejret normalt . Nogle gange kan terapeuten administrerer behandlingen bede patienten om at trække vejret dybt hver to eller tre minutter . Dette hjælper de små medicinen partikler få så dybt ind i lungevævet som muligt . Hver behandling varer cirka 15 minutter .

Lungebetændelse Risici Symptomer


Den meget unge og de ældre er mest modtagelige for lungebetændelse , så børn under 2 år og personer over 65 er nødt til at være den mest forsigtige. En lungebetændelse vaccine er tilgængelig , da det er lettere at forebygge sygdomme end behandle det . Folk er mest tilbøjelige til at udvikle lungebetændelse efter en forkølelse eller influenza , når immunsystemet modstand er lav . Symptomer på lungebetændelse varierer , men normalt er til stede som hoste , feber , åndenød eller hurtig vejrtrækning , kulderystelser , kvalme , opkastning eller diarré .

Effektiviteten af Albuterol for lungebetændelse

Hvis lungebetændelse ikke er forårsaget af en virus , kan det behandles med antibiotika . Læger kan også bede dig om at tage i så mange væsker som muligt , og for at få ekstra hvile . Der er uenighed om, hvorvidt albuterol nebulizer behandlinger er effektive til behandling lungebetændelse . Ifølge oplysninger fra WebMD , er albuterol behandlinger ikke anbefales til lungebetændelse . Der er andre oplysninger, der tyder på albuterol nebulizer behandlinger ikke specifikt kæmpe lungebetændelse , men kan hjælpe med symptomer, som åndedrætsbesvær .

Bivirkninger af Albuterol

Når din sygehistorie har været drøftet med medicinsk personale , albuterol menes at være en sikker medicin . Alligevel er der bivirkninger . Nogle brugere af albuterol opleve en stigning i hjertefrekvens eller blodtryk , nervøsitet , nervøsitet , hovedpine , svedtendens og diarré . De fleste af disse symptomer er normalt og kan behandles i hjemmet , men spørgsmål om dem , bør rettes til en sundhedsmedarbejder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------