Position: hotel888 > 9 >

allergi over for steroider

   Hunde med allergi problemer er også en udfordring til deres ejere . Se din hund lider af ubehagelige symptomer er en tvingende grund til at søge en løsning . En behandling for nogle akutte hund allergi problemer er den begrænsede brug af receptpligtig steroider . Efter at have talt til din dyrlæge , kan du blive bekymret over mulige bivirkninger af steroider

Følsomhed


Steroider kan lindre kløe , smerte og betændelse i din hunds symptomer på allergi . Den omstændighed, at steroid medicin er så kraftfulde og effektive er også en grund til forsigtighed . Kort tids brug anbefales af de fleste dyrlæger . Lang tids brug har større risiko for bivirkninger . Fordi følelser og reaktioner på steroid brug er muligt for enhver hund , er det en god idé at identificere de kendte bivirkninger .

Behavior


adfærdsændringer hos hunde er en anden af de mulige bivirkning ved steroid brug . Aggressive handlinger , sorg og usædvanlig overflod har potentiale til at udvikle sig. Alle usædvanlige adfærd er en grund til at kontakte din dyrlæge, hvis din hund tager steroider .

Panting


En vis grad af pustende ventes med steroid brug , og hunde vil drikke mere vand end normalt . Som vandindtag stiger , så vil vandladning . Dog kan som med alle rimelige bivirkning advarsler , ekstrem pustende og besættelse med drikkevand tyder på, at din hund er at have en reaktion på medicinen .

Appetite

Steroider kan øge appetitten . På kort sigt er at opfylde sult din hund sandsynligvis ikke vil være et problem . Imidlertid kan øget brug forårsage vægtstigning og er en usund bivirkning .

Andre symptomer

Andre bivirkninger og mulige allergiske reaktioner på steroid anvendes til hunde , er diarré , forstoppelse og tarmproblemer . Enhver af disse eller andre symptomer , der er for store , usædvanlige eller ekstreme giver anledning til bekymring . Mens din hund bruger steroider , samråd med din dyrlæge er tilrådelig, når nogen tvivlsom sundhedsproblem overflader .

Advarsel

Hyppige steroid brug for allergiske symptomer hos hunde kan tilskynde visse sygdomme til at udvikle . Det stof er designet til at reagere med huden , immunsystemet og endokrine systemer . Hvis din hund er allergisk eller følsom over for de foreskrevne steroider , er forsigtighed indiceret . Kronisk nældefeber , diabetes og andre lidelser er undertiden forbundet med steroider

Overvejelser

Alle hunde narkotika er potentiel risiko . Noget lægemiddel , herunder steroider , kan forårsage uønskede bivirkninger . Din hund kan være en, der ikke tolererer steroider . Alternative allergi retsmidler er tilgængelige for hunde. Deres anvendelse og succes rate bør drøftes med din dyrlæge professionel.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------