Position: hotel888 > 9 >

brændenælder & gigt

   Brændenælde er også kendt som den fælles nælden og haven nettle. The stikkende busk vokser over hele verden, og det bruges til at behandle en række betingelser, ifølge Dr. Steven Ehrlich , en naturopatisk læge . Forskere er begyndt at tage et kig på effektiviteten af brændenælde for behandling af gigt og andre betingelser

Historie


Ifølge BBC , brændenælde blev brugt til medicinske formål , så længe siden som tiden af det romerske imperium .

Erhlich , i en gennemgang af brændenælde for en University of Maryland Medical Center hjemmeside , bemærkede
at brændenælde anvendes til behandling af blodmangel , gigt , eksem , gigt og smertefulde led og muskler . Det er også ofte brugt til at behandle forstørret prostata , høfeber , forstuvninger , tendinitis og urinvejsinfektioner .

Teorier /Spekulation


Den fine og stikkende hår , der giver brændenælde navn indeholder neurotransmittere , der kan falde arthritis smerter ved sænkning niveauer af inflammation og forstyrre transmissionen af smerte signaler .

En anden teori om brændenælde 's smertereduktion kapacitet, ifølge BBC News , foreslår brod kan virke som en counter -irriterende eller at det prikkende hårene arbejde som akupunktur nåle .

Research


Forskningen er stadig usikkert , ifølge Ehrlich , men aktuelle ansøgninger har syntes at bidrage til at mindske ledsmerter og mundtlige ekstrakter synes at forstærke virkningen af anti-inflammatoriske lægemidler .

Hjemmesiden arthritistoday. com rapporterede , at en Tysk undersøgelse fandt brændenælde ekstrakt til at indeholde betændelse-undertrykker forbindelser og at en tyrkisk undersøgelse fundet ekstraktet for at have analgetisk og antimikrobielle effekter .

En undersøgelse fra 2002 blev offentliggjort i " The Journal of Rheumatology " fundet , at der i lab kulturer , brændenælde reduceret betændelse respons i celler i forbindelse med reumatoid artrit .

Forskere fra University of Plymouth anvendes brændenælde blade i hænderne på mennesker med gigt i en uge og konstaterede, at de i høj grad reduceret smerte og holdt smerter niveauet lavt .

Formuleringer og Doseringer

Brændenælden kosttilskud er som regel lavet af blade og stilke , men nogle præparater er lavet med brændenælde rødder . Rødder , ifølge Ehrlich , synes at have forskellige virkninger end de blade og stængler af brændenælde .

Brændenælden kan købes som tørret eller frysetørret blade , som ekstrakt eller tinkturer , i kapselform eller i cremer . Du kan gøre te med tørrede brændenælde blade eller infusioner med friske blade .

" Gigt Today " hjemmeside anbefaler at tage op til 1. 300 milligram brændenælde daglig eller anvendelsen af bladet direkte på huden .

Mulige bivirkninger og interaktioner

Bivirkninger kan være nældefeber eller allergisk udslæt , væskeophobning eller mavebesvær , Ehrlich efterretning. Brændenælde kan ændre menstruationscyklus og bør undgås af gravide kvinder . Brændenælde kan interagere med medicin for diabetes og højt blodtryk , og med blodfortyndende medicin , diuretika og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------