Position: hotel888 > 9 >

chiro øre infektion

   Middle øre infektion , eller otitis media , er almindelig hos børn , i henhold til National Institute on Døvhed og Anden Kommunikation Lidelser , tre ud af fire børn har oplevet mindst én øre infektion efter alder 3 . Det kan være forårsaget af virus, bakterier eller svampeinfektioner . Hvorvidt behandling er nødvendig , kan afhænge af sværhedsgraden af infektionen. I de seneste år , har kiropraktisk behandling af øreinfektioner vundet popularitet , selv om denne fremgangsmåde er stadig kontroversielt

Kiropraktik Metoder


Kiropraktik behandlingsformer til formål at behandle sygdomme i muskler og led , tanken er, at disse lidelser kan påvirke andre aspekter af patientens helbred . Nogle kiropraktorer forsøge at reducere hyppigheden af øreinfektioner hos små børn ved at justere halshvirvelsøjlen (den del af rygsøjlen i nakken ) , eller bagsiden af hovedet på den teori , at dette vil gøre det muligt mellemøret at dræne og dermed give patientens krop til en mere effektiv helbrede sig selv .

Kritik


Mange kliniske udøvere og forskere er skeptiske over påstanden om , at kiropraktisk behandling kan hjælpe børn med øre infektioner . En gennemgang offentliggjort i tidsskriftet " Kiropraktik og Osteopati " i 2010 konkluderede, at " der virkelig er nogen troværdig solide beviser som grundlag for henstillinger vedrørende anvendelse af kiropraktik pleje " i behandling af øreinfektioner . Nogle modstandere er endnu mere kritisk , en artikel i "New Zealand Medical Journal " i april 2010 gjorde gældende, at krav fra kiropraktorerne om behandling af øreinfektioner var beviser for en " etisk og spørgsmål om folkesundhed. "

Andre Behandlinger


Mange børn med øreinfektioner tilbage på deres egen uden behandling . Derfor American Academy of Pediatrics anbefaler en " vent-og-se "-tilgang for de første 72 timer af en øre infektion i raske børn, der er over 6 måneder . I de tilfælde , hvor en bakteriel infektion er synderen , kan læger ordinere antibiotika , selv om det ikke er generel enighed om , at antibiotika er effektive . I nogle alvorlige tilfælde kan kirurgi til at indsætte dræn rør være nødvendig. Sommetider tilfælde af tilbagevendende infektioner kan være vanskelige at behandle med de nuværende metoder.

Andre argumenter

Fortalere for kiropraktik behandling for disse tilstande hævde, at eftersom antibiotika er ofte virkningsløs ( især hvis betingelsen stammer med en virusinfektion ) , kiropraktik behandling kan tilbyde større gavn hvis der er effektiv . Nogle børnelæger er åbne for denne id¨¦ , mens andre er skeptiske .

Overvejelser

Til dato er videnskabeligt bevis for kiropraktik behandling af øreinfektioner er meget begrænset . Der har ikke været omfattende undersøgelser, der endeligt viser fordele for denne type behandling , selv om det også usandsynligt, at kiropraktisk behandling ville medføre komplikationer . Hvis du har spørgsmål om dit barns helbred , den bedste person til at høre er dit barns børnelæge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------