Position: hotel888 > 9 >

diacneal acne behandling

   AVENE Diacneal acne behandling er markedsført på Beauticreams. com og andre hjemmesider som en acne produkt linje, der består af tre basisprodukter . Sættet består af en gel sæbe , acne lotion og anti-rødme hudpleje lotion . Den AVENE linje er bedst kendt for sin hengivenhed at behandle alle former for følsom hud . Sin påstand-til- berømmelse er dens vigtigste ingrediens , Av¨¨ne Thermal kildevand , sagde til sooth og nære alt fra aldrende hud til akne udbrud

Aktive ingredienser


SmartSkin. com lister AVENE Diacneal Acne behandling vigtigste aktiv akne-kampe ingredienser som 1 procent retinaldehyde og 6 procent glykolsyre . National Center for Biotechnology Information ( NCBI ) henviser til den kombinerede stoffer som RALGA fløde og vurderet dem så effektive til både at forebygge acne læsioner og forbedre acne ardannelse . Så den kliniske undersøgelse ingrediens fund støtter AVENE Diacneal 's acne kampfærdigheder , hvis de anvendes som foreskrevet .

Fordele


Ud at bekæmpe acne læsioner og ardannelse , anmeldere på SkinCareforMen kredit produkt med at give andre hud-sunde fordele . SCforM roser produktets anti -aging fordele med angivelse af det hjælper også reducerer fine linjer og rynker og samtidig beskytte huden fra foto-aldring. Det giver også huden en lysere , sundere glød og udjævner ujævn hud tone ved at reducere forekomsten af mørke pigmentpletter og ar .

Funktion


Den retinaldehyde i AVENE Diacneal er en retinoid at SCforM påpeger er meget effektiv til unclogging porer , hvor acne former og ødelægger akne-bakterier , der er typisk findes på huden . Den glykolsyre , ifølge SCforM , arbejder som en vellykket eksfoliering , at slippe af med døde celler, der kan tilstoppe porerne og dybt rengøring porerne , der kan have døde celler . Desuden reducerer den glykolsyre indgroede hår, kan også producere læsioner .

advarer

Korrekturlæsere på SCforM forsigtighed forbrugerne, at AVENE Diacneal er et meget stærkt produkt , så de forsigtighed brugerne til at starte langsomt , når indarbejde produkter i deres daglige hudplejerutine at undgå irritation . Hertil kommer , understreger SCforM betydningen af at bruge en solcreme hver dag , fordi produktets aktive ingredienser vil gøre huden endnu mere følsom over for solen. Endelig sikrer de advarer om, at den acne kan forværre før det bliver bedre , da huden udrensninger urenheder og bakterier .

Ekspert Insight

Selv acne produkter , der fungerer godt for de fleste mennesker kan ikke arbejde for alle , advarer Charles E. Crutchfield III , MD , klinisk lektor i dermatologi , University of Minnesota Medical School , om WebMD . Han angiver, at det at få en vellykket acne behandling resultater betyder ofte bruger mere end en løsning i kombination . Ikke alene giver din hud den særlige behandling, den har brug for , men også holder din acne fra tilpasning til behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------