Position: hotel888 > 9 >

dipeptidcarnosin for grå stær

   Hvert øje har en linse , der ligner linsen af et kamera . Linsen hjælper med visioner klarhed , og det aids i at fokusere på objekter . Grå stær er en tilstand, der forårsager uklarhed at udvikle sig i et øje linse . Det kan medføre nedsat syn og blindhed , hvis ubehandlet . Selv om kirurgi generelt anvendes til behandling af grå stær , dipeptidcarnosin øjendråber er effektive til at vende denne betingelse

Historie


I 1987 , Dr. Alan Babizhayev , en russisk forsker , og hans kolleger var de første til at foreslå L-dipeptidcarnosin , en form for dipeptidcarnosin , som en mulig behandling for grå stær . De udviklede N-acetylcarnosine øjendråber til behandling af tilstanden . Efter dråber blev brugt i mennesker og dyr kliniske forsøg , var positive resultater dokumenteres . Siden da har andre videnskabelige undersøgelser er blevet gjort på dipeptidcarnosin 's virkninger på grå stær .

Beskrivelse


dipeptidcarnosin er et molekyle, der består af to aminosyrer , alanin og histidin . Det er en naturlig antioxidant, som findes i flere væv i kroppen , herunder hjertemusklen , skeletmuskulatur og hjerne . Lave niveauer af en bestemt type dipeptidcarnosin er også produceres naturligt i dine øjne . Dipeptidcarnosin er generelt administreres i øjendråber form til at behandle grå stær . Ud over behandling af grå stær , er dipeptidcarnosin anvendes til behandling af mavesår , omvendt aldring og helbrede sår .

Funktion


Når en ophobning af protein formularer på en øjets linse , unormale klumper udvikle , hvilket medfører en grå stær til at danne . De klumper af protein forårsage uigennemsigtige udseende af en grå stær angrebne øje . Dipeptidcarnosin stopper dannelsen af disse klumper og hjælper med at opløse grå stær . Det forhindrer også glykering , en kemisk proces , der forstyrrer cellefunktion ved at forårsage en reaktion mellem blodsukker og proteiner i linser af vores øjne .

Side Effects

Som i 2010 , er der ingen dokumenterede bivirkninger ved at bruge dipeptidcarnosin . Når det bruges i meget høje doser , nogle kortsigtede effekter af det er sløvhed og overfladisk søvn . Selvom der ikke større bivirkninger er blevet rapporteret , se eventuelle reaktioner efter brug og rapportere eventuelle afvigelser til din læge .

Effektivitet

Forskellige undersøgelser udført på mennesker og dyr viser , at dipeptidcarnosin effektivt opløser grå stær over tid . Ifølge Dr. Babizhayev , når en gruppe af patienter med grå stær blev behandlet med dipeptidcarnosin øjendråber 41,5 procent viste en signifikant forbedring i synet klarhed og 88,9 procent bedre med hensyn til følsomhed og blænding . Disse patienter blev undersøgt over 24 måneder og effektiviteten blev opretholdt i dette tidsrum.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------