Position: hotel888 > 9 >

eksem og bumser

   Eksem og bumser er begge hudsygdomme , selvom de hver især har forskellige årsager , symptomer og behandlinger .

Eksem og bumser kan være kroniske , såvel som en hyppig og måske smertefulde irritation for dem, der lider af disse betingelser

Eksem


Eksem er en betændelse i det ydre lag af huden . Læger bruger udtrykket eksem for en bred vifte af vedvarende hud betingelser , herunder tørhed og kronisk hududslæt . Eksem Symptomerne indbefatter kløe og tørhed , rødme , hævelse , afskalning , blærer , knusning , revner , oser og blødning . Misfarvning af huden kan også blive vist , somme tider på grund healing og helbredte læsioner .

Pimples


Bumser er blokeret porer . Små åbninger i huden , porerne er svedkirtlerne , at pattedyr organer bruge til at regulere kropstemperaturen . Inde i hver pore er kirtler , der producerer sebum , en voks-lignende stof . Da huden skure døde hudceller , sebum kan limen døde hudceller sammen og blokere pore-dette resulterer i en bums , og kan blive mere hyppige i puberteten som huden tykkere

Årsager til Pimples


. Bumser have mange årsager , herunder hormoner , stress , genetik , infektion og kost . Kostændringer , såsom stigende indtag af grøntsager , frugt og vand vil bidrage til at mildne bumser , men en række behandlinger findes . Hvis bumser flere kvinder umiddelbart før menstruationscyklus, kan kvinder bruge p-piller eller andre hormoner til at hjælpe .

Eksem og bumser

Der er ingen kendt behandling for eksem , således læger tendens til at koncentrere sig om at lindre symptomerne . Både eksem og bumser kan stamme fra en matrix af årsager og kræver flere forskellige behandlinger . Der er flere antibiotika og steroider til rådighed for eksem , men lider af både eksem og bumser bør søge læge , før du tager medicin eller blande lægemidler til behandling af både symptomer .

Behandling Tips

tørhed og hudirritationer kan forværre eksem og bumser . Faktisk ofte både betingelser resulterer i tørhed og irritation , så kan eksem forårsage bumser og vice versa . Der er måder , dog at lindre symptomerne på acne og eksem . Syge bør bruge en mild hud rensemiddel , og fugter én eller to gange om dagen . Undgå sæbe og skrappe renseprodukter, da disse kan over-tør hud og forværre eksem og akne . Cetaphil er en populær og blid sæbe , men det er vigtigt at finde den sæbe , der virker for den enkelte-være opmærksom på , at begreber som " allergivenlige "og " læge afprøvet " ikke er reguleret, og der er ingen bevis for , at disse produkter er mere effektive end andre .

Når du vælger fugtighedscreme , skal du vælge en ikke-comedogen fugtighedscreme . Det betyder, at fugtighedscreme ikke tilstoppe porerne-trods alt , tilstoppede porer årsag bumser . Konsekvent vedligeholdelse og pleje for huden er central for enhver behandling af enten eksem eller bumser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------