Position: hotel888 > 9 >

hvad er årsagerne til hårtab , rød hovedbunden , knopper & blod ?

   Alle ønsker at føle sig stolt af deres hår . Desværre er der mange tilfælde, hvor en tilstand kan påvirke sundheden for hår eller hovedbund . Ikke alene kan det være meget pinligt , men det kan også være meget frustrerende . Finde ud af årsagen til problemer, som påvirker håret og hovedbunden er den vigtigste nøgle til effektiv behandling

Årsager til Hårtab


Der er mange grunde overdreven hårtab kan forekomme . Arvelige hårtab er meget almindeligt. Sygdom , stress , medicin , er kræftbehandling og problemer med skjoldbruskkirtlen også godt kendte årsager . Svampeinfektioner, hår trækker , en proteinmangel og stramme ponytails kan alle føre til hårtab . Hår behandlinger som farvestof og kemiske håret kan forårsage en person til at tabe håret . Brug strygejern og krøllejern eller børstning vådt hår kan være årsag til hårtab .

Årsager til Red Scalp


seborrheic dermatitis er en almindelig årsag til rød hovedbund . Med denne betingelse , også hovedbunden tendens til at se fedtet og er normalt dækket af hvide og gule skæl . Psoriasis giver rød hud, der er ledsaget af kløe og sølvblanke hvide skalaer . Kontakteksem , som er forårsaget af irritation fra hårfarver eller andre hårplejeprodukter , kan forårsage rød hovedbund . Scalp folliculitis årsager rød og øm hud .

Årsager til Scalp Bumps


Scalp folliculitis kan forårsage klynger af små røde knopper eller en stor opsvulmet bump . Folliculitis forårsager også vabler , som kan ligne bumps , der kan bryde åbne og skorpe over . Kontakteksem forårsager vabler til at danne på hovedbunden . De skalaer , som er forårsaget af seborrheic dermatitis og psoriasis kan føles som bump . Acne i hovedbunden årsagerne bump-lignende bumser til at danne . Mange andre hudproblemer og infektioner kan føre til bump på hovedbunden , men disse er almindelige årsager .

Årsager til Scalp Blødning

Psoriasis , seborrheic dermatitis , kontakt dermatitis og andre hovedbund problemer, der forårsager skæl kan føre til ukontrollable kløe . Skrabe en kløende hovedbund er en almindelig årsag til blødning . Fjernelse af skalaer , som er forårsaget af psoriasis og seborrheic dermatitis kan også forårsage blødninger . Picking på hovedbunden for at fjerne skæl kan få det til at bløde . Bemærk, at der er mange andre problemer, der kan forårsage blødninger i hovedbunden , som f. eks hovedskader .

Overvejelser

Det mest vigtige ting at huske er , at den eneste måde at diagnosticere en hudlidelse eller et andet problem , der påvirker hovedbunden eller forårsager hårtab er at besøge en læge . Mens en praktiserende læge ofte vil være i stand til at stille en diagnose , er det ideelt til at besøge en hudlæge , der har specialiseret sig i hudpleje . Hvis symptomerne er alvorlige eller vedvarende , kan en medicineret shampoo eller aktuelle medicinering være i stand til at give den mest nødhjælp . Diagnosticere årsagen til hårtab på et tidligt tidspunkt kan hjælpe med yderligere at forhindre det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------