Position: hotel888 > 9 >

hvordan man passer kontaktlinser med keratoconus

  Keratoconus er en degenerativ øjensygdom , som er karakteriseret ved hornhindens udtynding og fremspring resulterer i nedsat syn , såsom nærsynethed og cornea forvrængning .
Stive gas permeable kontaktlinser ( også kendt som hårde linser ) er den første mulighed for keratoconus når gode vision er ikke realistisk med brug af briller .
De væsentligste fordele ved gas permeable kontaktlinser til brug med keratoconus er at forbedre vision og bevare sundhed hornhinden ved at give en ny anteriore overflade for øjet .
nye brugere af kontaktlinser kan finde montering linsen lidt skræmmende , og det kan tage lidt tid og øvelse at vænne sig til

Du skal bruge: .
Stive gas permeable kontaktlinser .
Duft-fri sæbe .
Saltopløsning .
Gas permeable avanceret rengøringsmiddel .

Gas permeable avanceret conditioning løsning .


1 .
Vask hænderne grundigt før du håndterer dine kontaktlinser . Duft-fri sæbe er den bedste .
2 .

Fjern kontaktlinser fra oplagring sag ved forsigtigt at sætte fingeren på objektivet . Det skal holde fast i din finger og løft .
3 .
Placer linsen på din hule hånd .
4 .
Tilføj en dråbe gas permeable avancerede rengøringsmidler til linsen og gnid med finger på din anden hånd, indtil den er blevet godt rengjort .

5 .
Skyl med saltvand , indtil linsen er klar .
6 .
Undersøg linsen, før indsættelse for skader /ridser .
7 .
Balance linsen på spidsen af din pegefinger og tilføje en dråbe gas permeable avancerede konditionering løsning på indersiden af linsen .
8 .
Træk det nedre øjenlåg ned med den midterste finger på samme hånd og hold den øverste låget åbent fast ovenfra med den midterste finger på den anden side .

9 .
Placer linsen på din hornhinde .
10 .
Slip den nedre og øvre låg og blinker . Hvis linsen ikke er korrekt centreret på hornhinden , forsigtigt flytte linsen ved hjælp af øjenlågene til at glide på plads .

gode råd og advarsler


 • Pludselig øjenbevægelser og overdreven slitage flow såsom gråd kan forårsage en linse til at flytte ud af hornhinden og ind på det hvide i øjet . Hvis det blot sker lokalisere objektivet ved at kigge i et spejl . Gå ikke i panik , da den ikke kan glide bag øjet . Det kan være nødvendigt at trække dine øjenlåg tilbage til udsætte objektivet . Vær sikker på at stå over en overflade , hvorfra linsen kan hentes , hvis det falder pludselig fra øjet .
 • Fjern straks dine kontakter , hvis dine øjne er ømme , røde , eller der er nogen udledning og kontakt øjet pleje læge.
 • Du må aldrig bruge spyt eller postevand på linsen , da dette vil øge risikoen for infektion .
 • Fjern linser , før du bruger medicineret øjendråber , der gennemgår operation eller anæstesi .
 • objektiver bør ikke bæres under sove , medmindre anvist af Deres læge .
 • Må ikke bruge kontaktlinser , mens svømning , medmindre de bruger svømmebriller .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------