Position: hotel888 > 9 >

krog orm kur

   Der er en række lægemidler , der er kendt som antihelminthics , der bruges til at helbrede hageorm infektioner . De har kun få bivirkninger og er taget for omkring en til tre dage , rapporter National Institutes of Health ( NIH ) .

Hageorm kure også indebære behandling for anæmi .

De fleste mennesker ikke oplever symptomer på infektion med hageorm , medmindre de er stærkt befængt . I en 2008 Medscape artiklen , sagde lægerne , at nogle mennesker kan mærke kløe og udslæt på det sted, hageorm udbredelsen, hoste og lave feber kan udvikle sig til larver vandrer , og gastrointestinale gener kan forekomme som larver ind i tarmene .

Som infektionen forværres , anæmi , træthed , hjerte problemer og vægttab kan forekomme

Diagnose


En hageorm kur afhænger dels af en bekræftet diagnose af infektion med hageorm . Identifikation af hageorm er lavet ved at undersøge afføringsprøver . Anæmi er diagnosticeret med blodprøver .

Den Centers for Disease Forebyggelse af og Kontrol ( CDC ) rapporterer , at så hageorm larver bevæger sig gennem huden , er observation bruges til at diagnosticere infektion med hageorm . Blodprøver ikke afhente larver på dette tidspunkt .

Behandling i larvestadiet


Hageorm rejse fra blodet i hele kroppen og gennem huden . De ender i lungerne og hoste hjælper dem med at migrere til tarmkanalen , hvor de udvikler sig til orme .

hoste og hvæsende vejrtrækning på grund af hageorm larver kan behandles med inhaleret beta -agonister , der åbner luftvejene . De vandrende larver i huden kan behandles med de samme antihelminthics anvendes til behandling af voksne orme .

Worm Stage Behandling


Albendazol , mebendazol og pyrental pymoate er lægemidler, der anvendes til at helbrede hageorm infektioner . I svære tilfælde kan kirurgisk fjernelse også være en del af hageorm kur , siger CDC .

Ifølge Medscape , 100 mg mebendazol over tre dage eller 500 mg i én dosis er normalt nok til at dræbe hageorm , 11 mg til 1 gram pyrental pymoate over tre dage kan helbrede hageorm infektioner albendazol bruges til tunge infektioner og 400 mg i én dosis kan ødelægge hageorm hos voksne . Dosering af disse stoffer varierer for børn .

Anæmi Behandling

I alvorlige tilfælde af infektion med hageorm , anæmi og dens følgesygdomme vil også brug for behandling . NIH siger , at en forøgelse protein i kosten er en fælles anbefaling .

Dr. Khalil Ghanem siger , at 300 mg jerntilskud bør gives til voksne og 200 til 300 mg til børn i tre måneder til at genoprette kroppens jerndepoter efter en infektion med hageorm . De fleste mennesker gør godt med jerntilskud , og blodtransfusioner bærer risikoen for kardiovaskulære virkninger og risiko for hiv- smitte i udviklingslandene.

genvindingskvoter

fuldstændig helbredelse fra hageorm kan forekomme med disse hageorm kur , hvis de gives før alvorlige komplikationer udvikle , siger NIH .

Light infektioner er ofte overladt ubehandlet , siger CDC , i lande, hvor hageorm er udbredt og re-infektion sandsynligt .

Dr. Ghanem siger , at fodtøj bruger og forbedret sanitet hjalp fjerne hageorm infektioner i USA Mass behandlinger kan hjælpe med at holde hageorm infektioner ned , men de fleste udviklingslande ikke har råd til dem . Jerntilskud har bidraget til at forebygge udviklingen af alvorlige blodmangel i disse lande .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------