Position: hotel888 > 9 >

meget tør hud hos børn

   Meget tør hud hos børn er ofte forårsaget af barske miljøforhold eller ved atopisk dermatitis , bedre kendt som eksem . Tør hud i den grad er irriterende og ubehageligt for barnet , men er ret behandles , i realiteten , vokser de fleste børn deres anfald af tør hud , før de når voksenalderen . Hvis den tørre hud ikke er diagnosticeret som eksem eller en mere alvorlig tilstand , medicin er ikke nødvendig og at- home behandlinger bør løse problemet

Årsager


Årsager til tør hud hos børn kan være ydre eller indre . Miljømæssige faktorer omfatter varm temperatur , tør luft eller skrappe kemikalier på huden fra sæbe eller vaskemidler . Internt kan immunsystemet fejl forværre symptomerne på tør hud og kan føre til eksem . Den nøjagtige årsag til eksem er ukendt , men symptomerne på sygdommen er meget veldokumenteret .

Symptomer


Symptomer på overdreven tørhed eller eksem omfatter fortykket eller skællet hud , rød til brun farve pletter på huden , kløe og små blærer på huden . Hårtab kan forekomme i områder som hårgrænsen eller i nærheden af øjenbryn . Tør hud og eksem er ikke at forveksle med seborrheic dermatitis eller arp , som udstiller eksem-lignende symptomer på spædbørn " Skalper . Arp skyldes overdreven olie på huden , ikke overdreven tørhed .

Behandling


Behandlinger til meget tør hud kan være så simpelt som at anvende lotion , eller så avanceret som administrere medicin og antibiotika . Når fugtighedscreme , brug lotion eller cremer til at fugte huden og salver til at holde fugten fanget i huden celler. Hold brusere og bade kort for at mindske vandtabet fra huden , og brug kun mild sæbe for at forhindre skader i huden fra barske vaskemidler . Hvis symptomerne fortsætter , medicin er til rådighed for at genopleve eksem .

Medicin

Fælles medicin til behandling af eksem omfatter antibiotika , antihistaminer , kortikosteroider og interferon gamma . Antibiotika arbejde for at dræbe bakterielle infektioner som følge af eksem , mens antihistaminer hjælpe patienterne sove og kan reducere kløe . Kortikosteroider er de mest almindeligt ordineret medicin for eksem , og kan skræddersys i styrke til at passe en patients behov . Interferon gamma stimulerer immunforsvaret i et forsøg på at behandle den formodede årsag til eksem .

Større Spørgsmål

Indimellem , tør hud er et symptom på en mere alvorlig medicinsk tilstand . Hypothyroidisme er en sygdom , hvor skjoldbruskkirtlen , ansvarlig for at vedligeholde kropslige balance , ikke producerer nok væsentlige hormoner . Tør hud er et symptom på hypothyroidisme hos spædbørn og børn , andre symptomer omfatter vægtøgning , synkebesvær , forvirring og lavt blodtryk . Hypothyreoidisme kan medføre forsinket eller hæmmet vækst og mental retardering , når det sker hos mindre børn. Hvis dit barn udviser disse symptomer , tage ham til en børnelæge for en helbredsundersøgelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------