Position: hotel888 > 9 >

øje hævelser & allergi

   Som det er tilfældet med alle allergier , dem, der påvirker øjet er forårsaget af en overfølsomhed i immunsystemet , hvilket kan medføre en negativ allergisk reaktion over for en ellers harmløst stof . Eye poser er en af de mange tegn på en øjenallergi

Du skal bruge: .
Stive gas permeable kontaktlinser
. Duft-fri sæbe .
Saltopløsning .
Gas permeable avanceret rengøringsmiddel .
Gas permeable avanceret conditioning løsning .

Allergi


Hvis din oppustede , hævede øjne er forårsaget af en allergisk reaktion , de vil sandsynligvis blive ledsaget af kløe og rødme samt lysfølsomhed , slim udledning eller tåreflåd . De to dele af øjet mest modtagelige for allergiske reaktioner er øjenlågene og bindehinde , den tynde , klare hinde, der dækker det hvide i øjnene . Hvis du har øje allergi er det en god idé at besøge en øjenlæge , især hvis du ikke kender deres sag .

Kontaktlinser


En allergi over for kontaktlinser kan være langsom til at udvikle . Samt poser i øjet , kan en allergisk reaktion årsag slim decharge , ubehag fra iført de kontakter , rødme , tåreflåd og kløe . Hvis du lider af disse symptomer , du måske nødt til at reducere den tid du bruger linser , skal du udskifte dem efter en kortere periode eller udvikle en bedre linse rengøring rutine . Hvis du lider af alvorlige allergiske reaktioner , du måtte have til at handle dine linser i for din gamle briller eller søge behandling med steroider .

Atopisk


Atopisk allergier , såsom høfeber conjunctivitis , kan være sæsonbetonede eller ikke-sæsonbetingede og er forårsaget af en reaktion på en luft-fødte allergen . Kunstig tåre øjendråber eller beroligende koldt komprimerer er de bedste behandlinger for atopisk allergi .

andre allergier

Eye allergi kan også være en reaktion på medicin , så du skal konsultere din læge for at afgøre , om dette er tilfældet . Hvis det er , kan du nødt til at skifte til en anden medicin . Hvis du har poser under øjnene og andre tegn på allergi i dine øjne kan du også ønsker at skifte til en anden make- up mærke, der anvender forskellige stoffer . Sørg for at fjerne øjenmake-up før de går på vågeblus . En anden mulighed , hvis du vågner op med poser under øjnene om morgenen er, at du er allergisk overfor den fjer i dit sengetøj og puder . Prøv at bruge syntetiske senge .

Andre årsager

Andre faktorer kan også forårsage poser under øjnene , som en kost, der er for høj i natrium , dehydrering og hormoner . Nogle kvinder oplever også hævede øjne i forbindelse med deres perioder . Hvis du vågner op om morgenen med poser under øjnene , kan det være fordi du brugte alt for lang tid bøjet over dagen før , drak alkohol , havde ikke få nok søvn eller drak for meget vand lige før sengetid . Prøv at placere en øjenmaske , aloe creme eller agurker under øjnene for at reducere hævelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------