Position: hotel888 > 9 >

phytocyane tyndere hår behandling

   Med tiden , ofte hår vokser tyndere og bliver grå . Phytocyane er formuleret til at bekæmpe ældningstegn i håret til at hjælpe dig komme tilbage en fuld leder af silkeagtigt , skinnende hår . Fuld af ingredienser , der kan forbedre tyndere hår , bør Phytocyane shampoo og lotion anvendes regelmæssigt for de bedste resultater

Hvad er Phytocyane


Phytocyane er en linje af produkter til tyndere hår fremstillet af Phyto . Linjen består af Phytocyane genoplive shampoo og Phytocyane puste nyt liv i lotion . De indeholder planteekstrakter for at fremme sunde hår .

Effects


Phytocyane er designet til at behandle hårtab og reducere andre tegn på ældning i håret på grund af faktorer som livsstil , hormonelle forandringer , biologiske ændringer og brug af hårde hårprodukter og behandlinger . Det stimulerer hovedbunden og fremmer hårvækst . Det bremser grånende og bevarer hårets skønhed og vitalitet . Hår skal være bedre og stærkere efter Phytocyane brug .

Ingredienser


Phytocyane indeholder aminosyrer , vitamin B , ginkgo biloba -ekstrakt og Viburnum bark til at regenerere og tone roden af håret . Grapeseed procyanidiner er også til stede for at bekæmpe frie radikaler og sinke hår aldring . Cinchana bark afkog forbedrer ydeevnen af andre ingredienser . Provitamin B5 forbedrer hovedbunden og styrker håret . Vitamin B6 regulerer talgproduktion og efterlader håret glat og silkeblødt .

Directions

vådt hår, gælder Phytocyane genoplivning shampoo og mass¨¦r det ind i hovedbunden . Skyl godt og tørt hår ved hjælp af et håndklæde . Særskilt hår i flere lige store dele . Sted Phytocyane revitalisering lotion hjælp af applikatoren dråbevis på hvert afsnit for en ensartet anvendelse . Massere hovedbunden og style dit hår som du plejer. Shampoo kan bruges hver dag . Den lotion kan anvendes to til tre gange om ugen i en måned til at helbrede tyndere hår , eller en gang om ugen i tre måneder for at bevare håret betingelser .

Tilgængelighed

Som i juni 2010 , Phytocyane er tilgængelig fra online forhandlere eller fysiske butikker noteret på Phyto hjemmeside ( se Resources ) . Shampooen kommer i 6,7-ounce flasker , og lotion leveres i pakker indeholdende 12 små hætteglas 0,25- ounce hver.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------