Position: hotel888 > 9 >

solskoldning lotion allergi

   Stigningen inf hudkræft samt skader på huden på grund af solen har ført til en tilsvarende stigning i brugen af solskoldning lotion . Men de fleste af disse cremer er kemiske-baserede , og har været observeret at have negative effekter og allergi hos nogle mennesker . Solskoldning lotion allergier rangere fra mindre udslæt på sol udsatte dele af kroppen til at kløe og blærer over hele kroppen . Brug af stærke kemikalier i solcremer med det formål at beskytte huden mod UV- stråler kan have den modsatte virkning hos mennesker med følsom hud , så meget mere i disse allergiske over for solskoldning lotion .

solen og dens effekter


Det vigtigste element i solens stråler , der har potentiale til at forårsage enorme skader på huden er ultraviolette stråler . De stråler , der kommer fra solen har tre typer af ultraviolette stråler-UV-A , B og C. Længere tids udsættelse for ultraviolette stråler ( UVA ) kan føre til solforbrændinger , tidlig dannelse af rynker , garvning , pigmentering og endda hudkræft . Solskoldning lotions er netop bruges til at undgå disse virkninger af ultraviolette stråler .

Hvordan Solskoldning Lotioner arbejde?


Solskoldning lotions er grundlæggende af to typer , kemiske solfiltre og fysiske blokke . Kemisk solskoldning lotion blokere UV-stråler , der tilhører en bestemt absorptionsspektrum og bølgelængde-selektive . Det betyder, at solcremer betød for blokering UVA stråler forhindre stråler tilhører bølgelængde 320nm til 360nm . Bølgelængdeområdet for UVB stråler er 290 nm til 320 nm .

På den anden side , fysisk blokke arbejde ved fysisk at blokere de ultraviolette stråler i at nå huden ved at sprede stråling væk, når det rører huden . Når de anvendes i nok forhold , at solcreme afspejler hele den synlige lys , herunder synligt og infrarøde stråler.

Allergi triggers i Solskoldning Lotioner


Allergisk reaktion på solskoldning lotion er forvoldt på grund brugen af stærke kemikalier i solcremer . Typisk kemikalier , der anvendes i solskoldning formuleringer omfatter titandioxid , octylmethoxycinnamat , oxybenzone , para-aminobenzoesyre ( PABA ) og padimate O. Solskoldning lotion allergier omfatter fototoksisk reaktion , kontakteksem og fotoallergisk reaktion . I en undersøgelse fra North American Kontakt Dermatitis Gruppe blev det afsløret , at 80 til 81 procent af allergiske reaktioner på solskoldning lotion skyldtes tilstedeværelsen af kemikalier , der anvendes til duft -og konserveringsmidler. PABA var en af de allerførste ingredienser , der anvendes til at gøre solcremer , men yderligere forskning afslørede senere bivirkninger af denne kemiske , herunder hudkræft . Som en følge den kemiske er nu blevet forbudt i mange lande og er ikke længere anvendes i solcremer . Imidlertid har andre kemikalier , der er nævnt ovenfor blevet observeret at forårsage allergiske reaktioner hos folk med sart hud.

Allergisk reaktion Symptomer

Symptomerne på allergiske reaktioner overfor solskoldning lotions omfatte udbygning , kløe , rødme , nældefeber , blærer og betændelse . Det er blevet bemærket , at mennesker med følsom hud er mere tilbøjelige til hud allergier på grund af solcreme end andre . Bortset fra dette , kan allergisk reaktion også resultere når solcreme påføres beskadiget hud .

Hvad kan der gøres

Solskoldning lotion allergi kan undgås ved ganske enkelt at undgå brug af solskoldning lotion . Folk med følsom hud rådes til at bære beskyttende tøj , således at ingen del af kroppen bliver udsat til Sun. Der er tøj til rådighed, der har solskoldning beskyttelse indbygget i stoffet . Bortset fra dette , ville et besøg hos lægen afslører den præcise ingrediens årsag til reaktionen , hvis anvendelse kan begrænses eller helt undgås .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------