Position: hotel888 > 9 >

sort tatovering blæk allergi

   Tatoveringer er anvendt ved injektion blæk under huden øverste lag . Hver gang en udenlandsk stof er indført i kroppen , en allergisk reaktion er mulig . Allergiske reaktioner over for sort tatovering blæk er mindre udbredt end reaktioner på andre pigmenter , men stadig en mulighed . Når du planlægger at få en tatovering med sort blæk , forskning ingredienserne i den sorte blæk, der bruges i butikken , hvor tatovering er ved at blive anvendt , og være opmærksom på din huds følsomhed over for visse elementer

Årsag


Hver farve af tatovering blæk bruger forskellige ingredienser og pigmenter . Denne variation i ingredienser resulterer i en bred vifte af reaktioner , afhængig af hver persons følsomhed over for visse elementer . Sort tatovering blæk er sammensat af kulstof ( Indien blæk ) , jernoxid og logwood . En allergisk reaktion , at resultaterne fra sort blæk indikerer en følsomhed over for kulstof.

Identifikation


Allergiske reaktioner over for sort tatovering blæk kan ske umiddelbart efter tatovering er anvendt . Men ifølge Mayo klinikken , en allergisk reaktion over for tatovering blæk kan stadig forekomme år efter tatovering er anvendt . En fælles allergisk reaktion over for sort tatovering blæk er en kløende , røde , skællende eksem -lignende udslæt eller rødme i og omkring tatovering området . Mere alvorlige reaktioner som udslæt , er det også muligt .

Behandling


Hvis du oplever en allergisk reaktion over for sort tatovering blæk , konsultere en læge eller en hudlæge for at bestemme den bedste behandling . Nogle tatovering allergier kan behandles med brug af aloe vera , topikale steroider eller andre cremer skabt specielt til tatovering efterbehandling . I svære tilfælde kan laser fjernelse af tatovering være nødvendigt .

Forebyggelse

Det er muligt at forhindre, at nogle allergiske reaktioner over for sort tatovering blæk ved korrekt pleje tatoveringen straks efter det er anvendt . Hold området rent og fugter den med en våd klud flere gange om dagen . Undgå igen bandagering tatovering , gør det muligt at få en passende luft , men undgå at udsætte området for direkte sollys . Spørg i butikken anvende tatovering til at give specifikke efterpleje anvisninger .

Advarsel

Den U. S. Food and Drug Administration ( FDA ) ikke regulerer indholdsstoffer i blæk eller pigmenter , der anvendes til tatoveringer . Et stigende antal af pigmenter anvendes til tatovering , og mens nogle er FDA godkendt til kosmetisk brug , mange af dem er ikke godkendt til injektion under huden . Forbrugerne og læger opfordres til at rapportere bivirkninger ved tatoveringer til FDA .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------