Position: sygdoms > 9 >

Calendula gel til bumser

   Oldtiden brugte calendula urten til at reducere inflammation og støtte i heling af sår-både internt og eksternt . Dens navn betyder "i hele måneden ", og hentyder til forlænget levetid af anlægget blomst . I dag kan du finde lindring fra din acne ved at anvende calendula gel på den berørte hud

Om


Den calendula anlægget er hjemmehørende i områder fra Makaronesien til Iran . Et medlem af daisy familie, er urten kendt almindeligvis som morgenfrue . Arten er årlig eller flerårig og blomstrer fra juni til sent efterår eller tidlig vinter . Anlægget bruges som en spiselig pynt eller kogt i en te til internt brug eller gjort til gel til udvortes brug . Calendula kræver minimal pleje , og du kan dyrke det derhjemme .

Ancient Bruger


Det calendula Anlægget har en udvidet registrering af healing . Folk i oldtidens Grækenland tog varsel af anlægget og dets evne til at lindre ubehag i maven og hudirritation . Sejlere undrede sig over plantens evne til at helbrede huden flænger og eliminere infektionen . Et uddrag af urten er blevet anvendt på mindre forbrændinger for at lindre smerten . Før folk forstod fordelene ved antiseptiske midler , fandt de , at egenskaberne af calendula fabrikken blev en vigtig del af helingsprocessen .

Brug for Acne


Dermatologer anbefale at anvende en tyndt lag af calendula gel tre gange om dagen for at det berørte område efter rengøring for at behandle irriteret hud . Den Calendula urt tilskynder hud heling og reducerer inflammation , og det trækker væske fra overfladen vabler , som forbedrer udseendet af bumser . Der er kun få kliniske undersøgelser, der omfatter brugen af calendula til behandling af acne , så der er ingen fast tidsramme for, hvornår du vil se hud forbedringer.

Chemical Ejendom

Alle naturlige ingredienser gør calendula gel en effektiv acne retsmidler . Carotenoider , triterpener og flavonoider give sine anti-inflammatoriske og astringerende egenskaber . Carotenoider fremme nye hud vækst og hjælpe immunsystemet med at bekæmpe infektioner. Triterpener er naturens antibakterielle midler. Flavonoider er anti-inflammatoriske stoffer , der også besidder anti-virale egenskaber . Den Calendula plante indeholder store mængder af hver agent og tilbyder lindring fra inflammation , rødmen og ardannelse , der opstår med acne .

Advarsel

Læger rådgiver gravide kvinder mod brug af calendula gel på grund af øget risiko for spontan abort . Begrænsede undersøgelser findes i fastsættelsen bivirkninger af urten på nyfødte , og børnelæger afskrækker brug, hvis du ammer . Mennesker med ambrosie allergi har rapporteret allergiske reaktioner over for calendula gel . Under sedativer , mens du bruger calendula gel kan forstærke deres virkninger . Stop anvendelse Calendula gel to uger før planlagt kirurgi på grund af en øget risiko for anæstesi komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------