Position: sygdoms > 9 >

Listen af symptomer på diabetes

   Diabetes er en kronisk tilstand, hvor kroppen enten ikke producerer tilstrækkeligt insulin --- det hormon der er nødvendige for at nedbryde glukose til brug som brændstof til kroppen --- eller kan ' t gøre brug af den insulin, kroppen producerer . Der er tre grundlæggende typer af diabetes : type 1 , type 2 og gestationsdag .

type 1 diabetes har normalt sin debut i en yngre alder . For type 2 , som kaldes voksen-debut diabetes , kan symptomerne være hårfin --- eller endog ikke-eksisterende --- og ofte går genkendt i årevis , efter de Mayo Clinic . Som med de fleste kroniske sygdomme , dog tidlig diagnose betyder bedre behandling og et sundere liv . Derfor er det vigtigt at kende risikofaktorer for denne form for diabetes , som omfatter alder , overvægt , manglende motion og en arvelig diabetes . Nogle symptomer kan findes i alle typer af diabetes .

hyppig vandladning og øget tørst


De klassiske symptomer på alle typer af diabetes er ekstrem thirstiness og de gentagne vandladningstrang . Vandladningshyppighed sker , fordi nyrerne ikke kan filtrere alle de overskydende glukose i kroppen , så de dumper det ind i din urin , sammen med væsker , de trækker fra kroppen væv til at hjælpe fortynde blodsukker . Dette efterlader dig følelsen dehydreret , så du tendens til at være tørstig oftere .

Extreme sult og Usædvanlig Vægttab


Hyppig vandladning betyder, at du udskiller kalorier hele tiden . Tilføj i manglende evne til at nedbryde glukose , og du får symptomer på næsten konstant sult , undertiden kombineret med uforklarligt vægttab .

øget træthed


Det samme grundlæggende opdeling i dit system kan også forårsage træthed . Fordi du ikke kan gøre god brug af de kalorier du tager på , plus din krop arbejder på overtid for at forsøge at kompensere for den ubalance , kan du føle dig træt uden synlig grund .

Sløret Vision

Den proces , der medfører hyppig vandladning og overdreven tørst --- nyrerne tegningen væsker fra kroppens væv for at fortynde glukose i dit system --- kan også påvirke dit syn . Når væsker er hentet fra linserne i dine øjne , det påvirker din evne til at fokusere . Uden behandling , kan blindhed forekomme .

dårlig sårheling eller hyppige infektioner

Det overskydende glukose i blodet kan påvirke både de hvide blodlegemer , der fremmer helbredelse og blodkarrene sig , hvilket fører til dårligt blodomløb . Denne kombination resulterer i sår , der tager lang tid at helbrede .

effekt på kroppens immunforsvar også kan føre til en øget modtagelighed for infektioner , sammen med mindre chance for at kæmpe mod dem, infektioner Når der er opnået i henhold til National Institutes of Health . Dette kan vise sig som skader på dit tandkød , som følge af manglende evne til din krop til at bekæmpe bakterier almindeligt forekommende i munden .

Ændring af Sensation i hænder eller fødder

Til sidst , den fortsatte kamp mellem nyrerne og den overdrevne glukose i kroppen kan føre til nerveskader . Tabet af følelse eller brændende smerte kan især bemærkes på hænder og fødder .

agitation eller Irritabilitet

Et symptom , der kan forekomme hos patienter med kendt diabetes er uforklarlig uro eller irritabilitet , eller endda sløvhed eller forvirring . Disse symptomer kan indikere, at Deres blodsukker er ude af kontrol , og bør udløse en øjeblikkelig opfordring til din egen læge eller til 911 , som du får brug lægehjælp uden forsinkelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------